Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Hubnutí přes internet

Hubnutí přes internet
zdroj: tisková zpráva

Rádce hledání důvěryhodných informací o zdravém životním stylu na internetu.

1. Naše babičky říkaly, že „papír unese všechno“. V dnešní době je možné toto rčení použít na internet. Proto dávejte přednost stránkám, na kterých aktivně spolupracují odborníci.

2. Důvěryhodné stránky mají zpravidla důvěryhodné odborné garanty. Zjistěte si, kdo je garantem a kdo Vám radí. Na internetu je jednoduché zjistit kvalifikaci garantů i odborníků, kteří Vám odpovídají na dotazy nebo jsou autory odborných článků.

3. Na stránkách by měl být vždy uveden kontakt na osobu odpovědnou za jejich obsah. I její kvalifikaci a profesionalitu zkuste díky internetu ověřit.

4. Obvykle platí, že pokud jsou stránky pravidelně aktualizovány, tvůrci o ně mají zájem.

5. Nebojte se zeptat odborníků, pokud portál tuto možnost nabízí (on-line poradna). I jejich odpověď Vám napoví, nakolik můžete stránkám věřit.

6. Stránky s kvalitními informacemi mají u faktických informací odkazy na studie, případně uvádějí další kvalitní zdroje informací (internetové odkazy, publikace – knihy, časopisy).

7. Kvalitu informací poznáte i díky stylistice. Raději dvakrát ověřte skandální informace – skandalizující emaily můžete prověřit např. na  www.hoax.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma