Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Skoro jasno

Hokejista Patrik Eliáš: Někdy stačí jedno kliknutí, aby člověk zachránil život

Hokejista Patrik Eliáš:  Někdy stačí jedno kliknutí, aby člověk zachránil život
zdroj: tisková zpráva

Hokejista a vyslanec dobré vůle UNICEF Patrik Eliáš ještě před začátkem hokejové sezóny v USA podpořil UNICEF ČR a zúčastnil se slavnostní večeře s výhercem letní soutěže, jejímž cílem bylo podpořit nové technologie umožňující finančně podporovat neziskové organizace. Soutěž probíhala prostřednictvím mobilní platební aplikace Sejf.

„Někdy stačí překvapivě málo – jediné kliknutí v mobilu – aby člověk pomohl zachránit život někoho, kdo tuto pomoc skutečně potřebuje. Podporuji UNICEF již dlouho a rád využívám nové způsoby, kterými lze jednoduše poslat pomoc,“ říká hokejista Patrik Eliáš.

S tím, že podpoření charitativních organizací by mělo být co nejjednodušší, souhlasí také výherce letní soutěže Jaromír Mikuška z jižní Moravy. On sám si totiž nový způsob pomoci přes mobilní aplikaci Sejf vyzkoušel na vlastní kůži. „Listoval jsem v Sejfu, co je tam nového a narazil jsem na tuto soutěž o večeři s Patrikem Eliášem. Když jsem zjistil, že výtěžek ze soutěže jde pro UNICEF, řekl jsem si, že se zapojím, když jde o dobrou věc. A ono to nakonec vyšlo,“ říká Jaromír Mikuška.

S pomocí platební aplikace Sejf je od letošního roku možné přispívat na programy UNICEF prostřednictvím mobilních telefonů. Stačí si zdarma stáhnout tuto aplikaci a podpořit programy humanitární pomoci kdykoliv a kdekoliv.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,140 23,320
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma