Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Hledá se první české Baby roku!

Hledá se první české Baby roku!
zdroj: tisková zpráva

V České republice se v následujících měsících bude hledat Baby roku 2010. Prvního z osmi finalistů nové soutěže zvolí uživatelé internetu a odborná porota již na konci března.

Soutěž Hamánek Baby roku 2010 startuje 1. března a potrvá do konce října tohoto roku. Hlasování o nejkrásnější dítě u nás se uskuteční na webových stránkách www.babyroku.cz. „Česká republika má spoustu nejrůznějších soutěží, kde se volí nejkrásnější dívky, ženy, matky i babičky, ale nikde se nevybírají nejkrásnější malé děti. A přitom si všichni ukazují a posílají fotografie svých dětí s hrdou nadějí, že právě jejich miláček je ten nejkrásnější. Proto přicházíme s úplně novým titulem českého „Baby roku“ a věříme, že tato soutěž bude mít mezi lidmi velkou odezvu“, říká ředitel soutěže Baby roku Luděk Hrouda.

Podmínkou účasti v soutěži je maximální věk dítěte 3 roky a uveřejnění jeho fotografie na www.babyroku.cz.  Každý měsíc bude stanoveno téma, v rámci kterého by dítě mělo být na fotografii stylizováno.  Babyweb zařadil do soutěžních témat velice zajímavé spojení Dítě
a zima, Dítě a příroda, Dítě a zvíře, Dítě a voda, Dítě a rodina, Dítě a technika atd. Rodiče mohou fotografii svého syna či dcery na web vložit kdykoliv v průběhu soutěže. Uživatelé internetu a následně porota svými hlasy každý měsíc rozhodnou o nejkrásnějším dítěti, které tak automaticky postoupí do závěrečného Superfinále. Na konci každého měsíce zároveň bude určeno 10 hlasujících z řad veřejnosti, kteří se mohou těšit na lákavé ceny. A na jaké hodnotné dary se může těšit první Baby roku?

Hlavní cenou pro nejkrásnější české dítě pro rok 2010 bude jeho mediální zviditelnění, zejména umístění fotografie na titulní straně prosincového čísla časopisu Betynka. Fotografie Baby roku se také objeví na etiketách produktů kojenecké výživy Hamánek a na hlavní stránce internetového serveru Babyweb.cz. Výherce a jeho rodiče se zároveň mohou těšit na značkový fotoaparát Nikon, poukázku na profesionální baby produkty firmy Avent-Philips, rodinný zájezd k moři, dárkový koš s produkty značky Hamánek a zhotovení profesionálního fotografického portrétu dítěte ateliérem Fotoprome.cz. Společnost Fotolab zajistí, aby všichni superfinalisté získali z profesionálních fotografií velké fotoobrazy a oblíbené fotoknihy – jakási modernizovaná fotoalba připomínající už obrázkovou knihu. Hodnotné dary budou předány rovněž soutěžícím, kteří se umístí na dalších místech v superfinále.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma