Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Hlášky Google: nový způsob sdílené komunikace

Hlášky Google: nový způsob sdílené komunikace
zdroj: tisková zpráva

Uživatelé Gmailu a mobilních zařízení budou moci jednoduše sdílet fotky, videa a aktuální informace se svými přáteli.

Google představuje Hlášky Google, nový produkt, díky kterému uživatelé snadno zorganizují veškerou konverzaci vedenou z emailové schránky Gmailu nebo z vybraných mobilních zařízení.

V dnešním světě plném „statusů“, tweetů a aktualizovaných videí je stále obtížnější jednotlivé položky nějak uspořádat. Hlášky Google přináší nový, jednodušší způsob sdílení aktualizací, fotografií, video souborů a udržování společenské konverzace. Dokáží efektivně využít stávajících uživatelových sociálních kontaktů v Gmailu a na základě historie emailových zpráv a chatu mu nabídnout nové přátele.

Hlášky Google rovněž umožňují snadné sdílení aktualizací, a to jak veřejně, tak privátně, takže uživatel nemusí používat různé nástroje ke sdílení dat s různým publikem nebo skupinami přátel. Těsná integrace se stávající Gmailovou schránkou usnadňuje nacházení kontaktů pro chat a pokračování v rozhovoru v reálném čase. Pokročilá integrace s mobilními zařízeními zase ke sdílení souborů přidává další důležitý aspekt, totiž polohu uživatele.

Produkt Hlášky Google byl vyvinut jako otevřený systém a podporuje integraci s aplikacemi Picasa, Google Reader, Flickr, Blogger a Twitter, přičemž další budou následovat. Vývojáři a poskytovatelé služeb, kteří budou chtít integrovat Hlášky se svými produkty, mohou využít jednoduché API, které časem nahradí plnohodnotné API.

Stávajícím uživatelům Gmailu se Hlášky Google objeví v jejich poštovních schránkách do několika týdnů

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma