Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Fergie pro Avon

Fergie pro Avon
zdroj: tisková zpráva

Společnost Avon si vybrala Fergie, talentovanou zpěvačku, skladatelku, módní návrhářku a herečku ke spolupráci na vytvoření vůně, která bude zosobněním jejího jedinečného charakteru a půvabu.

Fergie se poprvé objeví na veřejnosti v rámci akce Avonu 27. října na gala večeru Nadace pro ženy společnosti Avon v New Yorku, kde svým vystoupením podpoří charitativní snahy společnosti Avon. Tato událost se koná každý rok na počest těch lidí, kterým se podařilo změnit život žen. V rámci vývojového procesu se bude Fergie významně podílet na vytvoření vůně, včetně jejího obalu, názvu a doprovodné kampaně. Vůně se začne prodávat ve světě v srpnu roku 2010 a ve Spojených státech v listopadu 2010 a to pouze prostřednictvím obchodních zástupců společnosti Avon.

Fergie je zatím poslední umělkyní, která se bude podílet na rozšíření prvotřídního portfolia vůní této společnosti. S Avonem doposud spolupracovali Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Courteney Cox, návrhář Ungaro na vytvoření vůně U by Ungaro, Eon Productions v případě vůně Bond Girl 007, Derek Jeter a Christian Lacroix.

Zpěvačka Fergie, oceněná několika platinovými deskami, začala svou kariéru už jako dítě – nejprve propůjčila svůj hlas postavičkám Sally a Lucy v kresleném seriálu Charlie Brown, později jako náctiletá hrála v televizním seriálu Kids Incorporated a poté se přidala k dívčímu popovému triu Wild Orchid. V roce 2002 se stala členkou skupiny The Black Eyed Peas a byla u toho, když jejich první společné album zvané Elephunk získalo tři platinové desky.

Za mega singl „Let's Get It Started“ získali The Peas ocenění v kategorii „Best Rap Performance“ hudebního dua nebo skupiny. O dva roky později se jejich druhé album Monkey Business vyšplhalo na pátou příčku žebříčku Top 40 díky skladbám „Don't Phunk With My Heart“ a „My Humps“; na celém světě se ho prodalo více než devět miliónů kusů. Kapela The Black Eyed Peas byla opět oceněna v kategorii „Best Rap Performance“ za skladbu „Don't Phunk With My Heart“. V roce 2006 Fergie natočila své sólové album s názvem The Dutchess, kterého se prodalo více než 6 miliónů kusů po celém světě.

Páté CD skupiny The Black Eyed Peas s názvem The E.N.D. se dostalo do hitparády Billboard Top 20, ve které se vyšplhalo na první příčku. Hity „Boom Boom Pow“ a „I Gotta Feeling“ se udržely na první pozici v žebříčku Billboard Hot 100 po celých 26 týdnů. Kapele The Black Eyed Peas se tak podařilo zůstat na špici hitparády Billboard ze všech umělců nejdéle. Zpěvačka Fergie si také zahrála roli v napjatě očekávaném muzikálu „NINE“.  

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma