Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Erotika: Jak najít bod G v deseti krocích

Erotika: Jak najít bod G v deseti krocích
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Existuje nebo neexistuje mýty opředený bod ženské slasti? Kafe.cz se přiklání k tomu, že existuje, a chce, abyste ho také našly. Tak směle do toho.

Historie G bodu

G bod neboli Gräfenbergův bod je zformované množství velmi citlivé nervové tkáně. Nachází se na přední stěně vagíny mezi stydkou kostí a dělohou. Jeho velikost je u každé ženy rozdílná, a proto mají některé z nás problém jej najít.

  • Nejspíše o něm věděli již indiáni.
  • Poprvé se o něm zmínil německý gynekolog Dr. Ernst Gräfenberg v roce 1950, kdy v časopise International Journal of Sexology popisoval citlivou nervovou pleteň ve vagíně.
  • V roce 1978 byl proveden další výzkum, který existenci bodu G víceméně potvrdil.
  • Poprvé byl pojem „G bod“ použit v roce 1982 v knize The G-Spot and Other Discoveries about Human Sexuality.

Krok 1

Věřte, že ho máte!
A nestyďte se ho pokusit najít. Buď samy, nebo rovnou s partnerem. Bod G má každá žena, jen to chce trochu praxe a několik nepovedených pokusů k tomu, abyste zažily to, čemu se říká „opravdová slast“.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Krok 2

Jen s láskou!
Snadněji se vám bude bod G hledat v dlouhotrvajícím svazku nebo s partnerem, se kterým se můžete naprosto uvolnit. Jen s ničím nezatíženou a vzrušenou myslí budete mít naději na úspěch.

Krok 3

Bez předehry ani ránu!
Ženy na rozdíl od mužů nejsou během pár chvilek sexuálních hrátek „v pozoru“, ale potřebují delší stimulaci. A to obzvlášť platí při hledání bodu G. Žena se potřebuje naladit, takže se s radostí pusťte do zahřívacího kola.

Začněte masáží a použijte vonný a vzrušující olejíček. To ženu nejen uvolní, ale také vytvoří intimní náladu. Po několika minutách přidejte polibky, dráždění bradavek nebo cokoli, co má žena ráda. Až poté začněte stimulovat klitoris a hledat bod slasti.

Krok 4

Správná poloha = půl úspěchu!
Bod G se rozhodně nedá hledat ve spěchu nebo v nepohodlí. Takže rovnou můžete zapomenout na spěšné pokusy v zaparkovaném autě. Příjemná poloha je důležitá nejen pro ženy, ale také pro partnera. Nejlepší je, když žena leží na zádech s pokrčenými koleny a mírně roztaženýma nohama. Muž tak může klečet mezi ženinými koleny nebo ležet na boku vedle ní. Požitek vám mohou zpříjemnit také polštáře vložené pod zadeček. Nadzvednou pánev a váš bod G bude rázem přístupnější.

Krok 5

Titěrná práce prstů!
Nejlepším nástrojem jsou prsty. Jsou jemné, citlivé a hřejivé. Muž natočí ruku dlaní vzhůru a jedním nebo dvěma prsty vklouzne do vagíny. G bod je cca 4 centimetry hluboko. Pak jen stačí dotknout se stěny vagíny a začít s pohybem zvaným „pojď ke mně“. Stimulací začne G bod růst a už nic nebude bránit jeho přímé stimulaci.

Krok 6

Komunikujte spolu!
Uvolněte se a snažte se přečíst svoje pocity, které poté sdělte svému partnerovi. Komunikace je důležitá, protože nekomfort nebo nelibost, kterou nesdělíte, může vést k neúspěchu. Mnoho žen cítí ze začátku stimulace potřebu na močení. Ale nelekněte se! Je to znak toho, že jste na správném místě.

Krok 7

Přidávejte plyn
A nebo můžete také přibrzdit. Každé ženě vyhovuje jiná frekvence stimulace. Rozhodně můžete zrychlovat a zpomalovat přesně podle chuti a sexuální fantazie.

Krok 8

Nezapomínejte na tlak!
Jakmile bod G vystoupí ze svého úkrytu, můžete měnit intenzitu tlačení. Můžete jej jen tak škádlit nebo k rychlejšímu vyvrcholení více zatlačit.

Krok 9

Nechte působit i vlastní fantazii!
Neřiďte se jen slepě radami, ale pozorujte samy sebe, jak reagujete na určité pohyby. Některé ženě se líbí také stimulace klitorisu společně s bodem G, jiná žena bude preferovat hlazení poprsí a další bude vzrušovat, pokud se bude muž druhou rukou sám sexuálně uspokojovat. A také si zapamatujte, že první neúspěch nic neznamená a klidně se do hledání pusťte znovu.

Krok 10

Čeká vás několikanásobný orgasmus!
Jakmile jednou zažijete orgasmus způsobený stimulací G bodu, už nebudete chtít jinak. Podlehněte vlastním pocitům a nechte se unášet. Zažít můžete také několik orgasmů za sebou, protože jedním rozhodně nemusíte skončit. Další stimulací bodu G můžete dosáhnout nepřetržitého přívalu slasti. A možná se dočkáte i tzv. ženské ejakulace.

Tip KAFE.cz:

V dnešní době je také možné ambulantně navštívit plastickou chirurgii a nechat si vlastní G bod vylepšit.

                                                                           Převzato z www.kafe.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma