Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Emma Watson okouzlila celou Paříž - a nepotřebovala ani hůlku Hermiony

Emma Watson okouzlila celou Paříž - a nepotřebovala ani hůlku Hermiony
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Dům Lancôme uspořádal v Paříži večírek na počest Emmy Watson, své nové velvyslankyně, která se proslavila zejména rolí Hermiony ve filmech o čaroději Harry Potterovi. Zároveň také uvedl novou dámskou vůni Trésor Midnight Rose.

Je 21:30, značka Lancôme se připravuje v zákulisí a netrpělivě čeká na odhalení své nové hvězdy. Napětí i půvab visí ve vzduchu jako parfém. Kouzlo Trésor Midnight Rose... V sále se mačkají stovky novinářů, módních ikon i osobností z filmového světa.

Show ve fialovém

Můžeme zahlédnout například módního návrháře Albera Elbaze, fotografa Maria Testina a fotografku Dominique Issermann, herce  Cyriala Descourse nebo Juliena Boisseliera, novinářky Annu-Sophie Lapix a Daphné Burki, modelku Marie-Ange Castu...

Zpoza mixážního pultu jim čekání zpříjemňuje DJ Gladys. Ožívá i Studio Gabriel, bývalý kabaret. Show může začít. Najednou ticho. Sál se ponoří do tmy. Nikdo ani nedýchá. Zároveň romantickou i moderní atmosféru dotváří fialová světla.

Tohle je Paříž! V tom okamžiku začínají na dvou obrazovkách rozkvétat světlem malované růže, jedna přes druhou. Když se rozevře i ta poslední, na scénu vstoupí desítka mužů v černém saku, s kloboukem na hlavě.

emma zdroj: tisková zpráva

Ikona mužů je i ikonou luxusních produktů L’Oréal

Jak rychle se objevili, tak rychle mizí. Konečně přichází Emma Watson! Nádherná, okouzlující mladá žena. Po krátkém projevu se připojí k  Youcefu Nabi, mezinárodní prezidentce společnosti  Lancôme, a Nicolasu Hieronimusovi, generálnímu řediteli divize luxusních produktů L’Oréal.

Pak tato ikona dnešní generace rozproudí zábavu nadšeným potleskem určeným oblíbené rockové skupině Puggy, která přijela zahrát na tuto exkluzivní soukromou party.Je skoro půlnoc. Emma Watson odchází. Vzpomínky na příjemný večer a vůně Trésor Midnight Rose však zůstanou.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma