Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Elle Style Awards

Elle Style Awards
zdroj: tisková zpráva

Slavnostní večer Elle Style Awards v pražském klubu SaSaZu dospěl do finále – v průběhu jedinečného glamour večera byli vyhlášení vítězové osmi soutěžních kategorií.

O vítězích v kategoriích Modelka roku, Český návrhář roku, Zahraniční návrhář roku, Cena za počin roku, Zvláštní cena poroty a Style ikona roku rozhodovala pětičlenná porota, ve které zasedli odborníci na módu a styl, jmenovitě topmodelka Daniela Peštová, fotograf Robert Vano, módní návrhářka Klára Nademlýnská, výkonný ředitel Elite Model Management pro ČR a SR Saša Jány a šéfredaktorka časopisu Elle Lada Rudovská. Další dvě kategorie byly zcela „v rukou“ čtenářů časopisu ELLE. Ti zvolili ELLE ženu a muže roku. Tato kategorie byla vyhlášena současně.

Vítěze jednotlivých kategorií v průběhu večera vyhlašoval za asistence významných osobností, například Terezy Maxové a Simony Krainové, Jiří Macháček, který v roli moderátora provázel celým večerem. Pečlivě vybraní hosté kromě radosti vítězů a zklamání ostatních nominovaných viděli také několik jedinečných módních přehlídek, řadu zajímavých projekcí a další zábavný a stylový doprovodný program.

Jedním z nejzajímavějších hostů byla zajisté Kiera Chaplin, modelka, herečka a vnučka slavného Charlieho Chaplina. Měla na sobě úchvatnou zelenou róbu.

Simona Krainová si oblékla model, který jí přivezli včera z Paříže, přímo z přehlídkového mola. Jak sama modelka řekla, byla velmi překvapená, že jí model seděl jako ušitý na míru. Svou postavou tedy rozhodně nepatří mezi generaci postarších modelek. V dobré náladě byla i Tereza Maxová, která se zde ráda setkala se svými kolegyněmi z oboru.

Modelka roku: Denisa Dvořáková
Český návrhář roku: Jakub Polanka
ELLE žena roku: Jana Plodková
ELLE muž roku: Libor Šula
Zahraniční návrhář roku: Mark Jacobs
Cena za počin roku: Jana Zielinski
Zvláštní cena poroty: Eva Jiřičná
Style ikona roku: Anna Geislerová

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma