Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Den s nosy pro Konto BARIÉRY

Den s nosy pro Konto BARIÉRY
zdroj: tisková zpráva

Ve středu 16. 12. se na stáncích PNS začnou prodávat červené klaunské nosy ve prospěch Konta BARIÉRY. V prodeji budou jeden týden po celé České republice. Jejich koupí přispějete na pomoc lidem se zdravotním handicapem a navíc získáte skvělý pocit z dobrého skutku. Cena jednoho nosu je 30 Kč.

Červený klaunský nos a Konto BARIÉRY k sobě nerozlučně patří již více než 16 let. Kdo by si nepamatoval reklamní spot s chlapcem na vozíku, který se líčí na klauna a hlas Vlastimila Brodského se ptá: “Co všechno budou muset tyto děti udělat, abychom si jich všimli?!“ Proto se Konto BARIÉRY rozhodlo uspořádat „Den s nosy“. Od středy 16. 12. bude možné koupit si na stáncích PNS červený klaunský nos a pomoci tak lidem se zdravotním  handicapem.

„Za třicet korun lze „koupit“ dvacet minut osobní asistence. Právě tolik může vozíčkáři trvat cesta do práce. Jen šedesát korun denně tak může rozhodovat o tom, zda povede aktivní plnohodnotný život či bude odkázán na pomoc ostatních,“ upozorňuje na význam hodnoty jednoho nosu Božena Jirků, ředitelka Konta BARIÉRY.

Den s nosy podpoří vedle ostatních osobností také Bolek Polívka, patron Konta BARIÉRY a jeden z protagonistů televizního pořadu „Spolu proti bariérám – Dárek pro ty, kteří nás potřebují“, který odvysílá ve středu 16. 12. od 20.00 hod TV NOVA.

Partnerem projektu „Den s nosy“ je společnost PNS a.s., která se vzdala své provize z prodeje klaunských nosů.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma