Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Dámy, kochejte se! Nejvíc sexy muž planety 2011 Bradley Cooper bez trička

Dámy, kochejte se! Nejvíc sexy muž planety 2011 Bradley Cooper bez trička
Bradley Cooper | zdroj: https://www.people.com

Osmatřicetiletý Američan Bradley Cooper s hlubokým pohledem a charismatickým projevem na sebe strhne pozornost všude, kde se objeví. Nejen, že na ženy působí jako magnet díky svému vždy dokonalému vzhledu, ale své pevné postavení v hereckých kruzích potvrzuje s každou další rolí. 

Cooper začínal svou kariéru jako seriálový herec. Poprvé se objevil na konci 90. let po boku Sarah Jessicy Parker ve slavném Sexu ve městě nebo také v kriminálním seriálu Zákon a pořádek. Skrze seriálové "štěky" se propracoval až k rolím v celovečerních filmech. Zejména byl obsazován do komedií, např. sekundoval Jimmu Carreymu v komedii Yes Man (2008) a o rok později nastal zlom v jeho kariéře díky nadmíru úspěšné komedii v Čechách známé jako Pařba v Las Vegas (v zahraničí pod titulem The Hangover). V roce 2012 se divákům představil v romantické komedii, která si získala kladné hodnocení jak kritiky, tak diváků, Terapie láskou jako filmový partner Jennifer Lawrence.

Mezi jeho "neherecké úspěchy" patří první cena v anketě světoznámého časopisu People o nejvíc sexy muže planety pro rok 2011. Dámy, jak se Vám líbí?

Bradley Cooper Bradley Cooper | zdroj: https://www.famousboyz.net

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma