Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Co ženám v létě zvedá sebevědomí?

Co ženám v létě zvedá sebevědomí?
Krásná žena | zdroj: ThinkStock

Proč si v letních měsících připadáte krásnější a šťastnější? Přišli jsme tomu na kloub. Následující faktory jsou během letního období příčinou našeho štěstí a pocitu spokojenosti.

Opálení

Opálená kůže vypadá mladistvě, má zeštíhlující efekt a navozuje dojem přirozené krásy. Všimli jste si, že s opálenou tváří téměř nemusíte používat make-up a vaše tvář je bez pupínků?

Sluníčko dělá se ženami divy.
Sluníčko dělá se ženami divy.

Sluneční energie

Sluneční záření je zdrojem veškeré krásy. Hlavně je ale zdrojem vitamínu D, proto tolik oplýváme energií. Paprsky rovněž příznivě působí na lidskou psychiku. Věci jsou snadněji řešitelné a světlé dny máme před námi.

Více sportu

S překypující energií a krásným počasím má naše tělo zvýšenou potřebu pohybu. Málokdo v létě sedí doma nad knihou. Zábavnější je vyrazit s partou k vodě nebo na plážový volejbal. Večer pak příjemně padáte únavou a postava se krásně formuje sama.

Štěstí nemusí být věc pomíjivá, když víme, jak na to.
Štěstí nemusí být věc pomíjivá, když víme, jak na to.

Málo jídla

V létě si kvůli teplotám dopřáváme lehčí jídla, od salátů až po lehké těstovinové pokrmy. K tomu si přidejme nějaký ten pohyb a kila jdou sama dolů. Tudíž v létě jsme krásné, veselé a štíhlé. Co víc si přát?

Zvýšený zájem mužů

K létu patří spoře oblečené ženy. Tílka odkrývající opálená ramena, sukně odhalující nožky, v zimě tak dlouho schovávané. Na všechny odhalené ženské části muži pozitivně reagují. Které ženě by neimponovalo obdivné hvízdnutí nebo úsměv?

AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma