Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Co rozhodně nedělat na Silvestra?

Co rozhodně nedělat na Silvestra?
Oslavy Nového roku | zdroj: ThinkStock

K Silvestru prostě alkohol patří, ale ta trapná rána, když zjistíte, co jste prováděli... Raději se tomu vyvarujte.

Silvestra považuje většina z nás za vrchol roku, a proto také oslavy posledního dne v roce jsou bujaré. Někdy až tak, že se z jejich následků vzpamatováváme celý příští rok. Chcete-li prožít rok 2013 v klidu a nemuset chodit kanály či měnit svou identitu? Pak uposlechněte našich rad, co tento den rozhodně nedělat.

Rada 1. Volat expartnerům

I když vás rozchod bolí a mrzí vás, že si nemáte s kým dát novoroční polibek, přesto zatněte zuby a nevolejte! Nevolejte, nepište, nijak nekontaktujte. Představte si tu situaci, kdy mu zavoláte a on netuší, kdo mu volá. Netuší to proto, protože si vaše číslo vymazal a už jste pouhou minulostí.To jen vy se dál trápíte.

Rada 2. Zkoušet drogy

Někdo má pocit, že se celý rok nudil a teď to chce mermomocí napravit. Najednou jsou všichni kolem přátelští a vy jim věříte. Tak proč byste si od nich něco nevzali? Nedělejte to! Za jeden vytvořený den to nestojí.

Rada 3. Tancovat nahatí na stole, falešné zpívání či hodina pravdy

Chcete, aby tento den byl výjimečný? Tak ale ne za každou cenu. Respektive za takovou, že byste se do toho podniku nemohli již vrátit. Nemohli byste se ani podívat lidem do očí, kterým jste měli potřebu říct, co si o nich doopravdy myslíte.

Rada 4. Poslat nemravnou sms nadřízenému

Možná je to v tu chvíli strašně vtipné a mezi přáteli jste za člověka s velkou odvahou. Ale taky byste příští rok mohli být bez práce, referencí a dobrých konexí. Rozmyslete si to!Rada 4. Poslat nemravnou sms nadřízenému

Rada 5. Obžerství

Celý rok chodíte cvičit, nedopřáváte si a neustále vás honí mlsná? Opravdu to chcete za jeden den celé zničit? Silvestrovské občerstvení bývá vskutku rozmanité a velice lákavé. Jezte s mírou a i žaludek vám bude druhý den vděčný.

Rada 6. Ukazovat spodní prádlo

Pokud víte, že máte sklony k exhibicionismu, tak si raději vezměte to nejlepší spodní prádlo, co doma máte. Děravé bombarďáky už vám jinak nikdo neodpáře. 

Pokud jste vášnivý kuřáci, tak pozor. Mezi nejčastější silvestrovská zranění patří bouchnutí petardy u pusy. Respektive, kuřák si zapálí a než si stačí potáhnout, pak mu je vlepen opravdu velký huban.Rada 7. Zaměnit petardu s cigaretou

Rada 8. Hrát si na Supermana

Alkohol zvyšuje sebevědomí. To víme všichni. Ale pokud si připadáte nepřemožitelní a lezete po střechách či chodíte po balkóně, pak vás čeká opravdu tvrdý dopad. Rozhodně se ani nevyplatí chodit uprostřed silnice a machrovat, neboť dost řidičů tento den nedbá abstinence.

Rada 9. Oblizovat se s kolemjdoucími

Nálada je veselá a vy jste taky. Potřebujete se trochu pomazlit, a tak čapnete nejbližšího partnera. Oblizujete se s ním, osaháváte na veřejnosti na místech, o kterých ví jen pánbůh a při tom vás někdo zvěční a dá na Facebook? Větší noční můru neznáme.

Rada 10. Pozvracet taxikáře

Mějte nad nimi slitování. Nemohou být s rodinami, baštit chlebíčky a popíjet panáky. K tomu osamění je všichni otravují a ve finále jim nezaplatí, zmlátí je nebo pozvrací svým vzácným žaludečním obsahem.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma