Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Cindy Crawford novou tváří vlasových barev

Cindy Crawford novou tváří vlasových barev
zdroj: tisková zpráva

Novou tváří vlasových barev Essential Color značky Schwarzkopf od společnosti Henkel se stala supermodelka světového věhlasu Cindy Crawford.

Dokonalé, nádherné a především silné vlasy této topmodelky ztělesňují dnešní trendy a budou pro spotřebitelky jasnou ukázkou elegance, kvality a nadčasové krásy. Cindy Crawford je také typickou LOHAS spotřebitelkou, která chce po vybraném produktu dokonalý výsledek a také šetrnost k životnímu prostředí. Půvabná hnědovláska patří do stejné generace jako krasavice Linda Evangelista, Stephanie Seymourová nebo Elle MacPhersonová.

Spojení značky Essential Color se světově uznávanou modelkou Cindy Crawford není náhodné. Cindy svým životním stylem a image zcela odpovídá představě moderní ženy, která se pečlivě stará o své vlasy. „Cindy posunula vnímání „Sexy Američanky“ z klasické modrooké blondýny na smyslnější brunetu, která okouzluje svými přednostmi: inteligencí, šarmem a profesionalitou,“ říká módní návrhář Michael Klos.

Měla být chemickou inženýrkou, ale stala se špičkovou modelkou. Za prestižní zakázky Cindy Crawfordová (CC) inkasovala milionové honoráře. Poté, co se stala matkou, začala propagovat cvičení pro nastávající maminky a navrhla i kolekci dětského oblečení. A měla i moderátorské a herecké ambice. Navrhuje parfémy.

Vada na kráse?
Když si o prázdninách v roce 1982 přivydělávala Cindy sběrem kukuřice, šel kolem fotograf z místního plátku a mladou dívku si zvěčnil. Ta vzápětí dostala nabídku a brigádu na poli už vyměnila za pózování a předvádění módy. Cílevědomá studentka se chopila své šance - umístila se v prestižní soutěži Look of the Year a za dva roky později se stala nejkrásnější dívkou z titulní strany amerického magazínu Vogue.  Když jí odborníci radili, aby si nechala odstranit pihu nad horním rtem, odmítla. Toto znaménko ji později proslavilo a stalo se její cennou "obchodní známkou".  Její kariéra nabrala raketovou rychlost.

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma