Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Chcete vědět, jaké máme šéfy?

Chcete vědět, jaké máme šéfy?
zdroj: tisková zpráva

Zúčastněte se prvního srovnávacího testu šéfů v Česku.

Jsou šéfové v celém Česku stejní? Kde najdete diktátory a kde třeba ty vychytralé s přehnanými ambicemi? Nebo převažují všude ti ideální? Odpověď na tuto otázku dá první velký celonárodní test šéfů, který přináší vydavatel stravenek Ticket Restaurant, společnost Accor Services.

Na internetových stránkách www.testsefa.cz je až do 21. února 2010 umístěno celkem deset anketních otázek. U každé z nich mohou respondenti vybrat nejvhodnější odpověď, která nejlépe vystihuje chování jejich šéfů. Po vyplnění testu se každý respondent dozví, do jaké kategorie spadá jeho nadřízený. Anketa zabere zhruba 5 minut času.

„Celkem jsme vytvořili pět základních typologií šéfů. Cílem není zjišťovat jejich profesní kvality, ale zejména chování na pracovišti a vztah k podřízeným,“ uvedla Daniela Pedret, marketingová manažerka společnosti Accor Services.

Koncem měsíce února bude internetová anketa vyhodnocena a Češi se poté dozvědí, jaké mají šéfy. „Budeme zjišťovat, jak se liší typy vedoucích pracovníků region od regionu. A mimo jiné se dozvíme, jestli je lepší mít za šéfa ženu či muže,“ dodala Pedret.
Anketa má populární charakter, jednotlivé typologie šéfů pořádající společnost konzultovala s odborníky na management, personalistiku a řízení firem. 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma