Dnes je středa 17. dubna 2024., Svátek má Rudolf
Počasí dnes 4°C Skoro zataženo

Bomton studia otevřela nové prostory vlastní vzdělávací akademie

Bomton studia otevřela nové prostory vlastní vzdělávací akademie
zdroj: tisková zpráva

Vzdělávací Bomton Academy se nachází v centru metropole na adrese Blanická 15, Praha 2. Komfortní prostory i vybavení představují ideální místo pro pořádání různých typů stáží a seminářů pro kadeřnickou profesi.

Vzdělávat se znamená pracovat na svých profesních i osobních kvalitách, a tím také nabízet kvalitní práci. V kadeřnickém oboru, kdy je pro práci každého kadeřníka prioritou sledovat aktuální trendy a orientovat se v pracovních technikách, je vzdělávání a prohlubování vědomostí stěžejní.

Vzdělávací program Bomton studií

Vzdělávací Bomton Academy představuje záruku kvalitní výuky, která probíhá teoretickou i praktickou formou. Interní vzdělávací program je určen pro kadeřníky Bomton studií, kteří absolvují jednotlivé typy stáží v souladu se zařazením do profesní kategorie.

Program zahrnuje základní, pokročilé a kreativní stáže. Školení probíhají pod vedením Master kadeřníků – školitelů Bomton Academy.

V srpnu 2011 bude otevřen první seminář pro kadeřnickou veřejnost, jehož obsahem bude výuka technik a trendů ve střizích a barvení aplikovaných v nové účesové kolekci Bomton studií pro rok 2011 – Butterfly Effect.

Profesní kategorie

V Bomton studiích jsou ceny kadeřnických služeb stanoveny dle jednotlivých profesních kategorií, do nichž jsou kadeřníci zařazeni dle svého vzdělání a odbornosti.  Do vyšší kategorie postupují kadeřníci výhradně na základě úspěšně vykonané odborné zkoušky.

Asistent - kadeřníci po vyučení, kteří napomáhají hladkému průběhu práce ve studiích a učí se správným technikám řemesla.

Classic junior - kadeřníci na pomyslném „odrazovém můstku“. Procházejí soustavným základním vzděláváním. Asistují  Master kadeřníkům při nejrůznějších akcích, show, focení, přehlídkách apod.

Senior Classic - kadeřníci, kteří povinně absolvují veškeré pokročilé stáže a pravidelně se účastní akcí Bomton studií i externích akcí.

Master Junior– kadeřníci, kteří absolvují master tuzemské a zahraniční stáže, účastní se povinně všech akcí studií. Jsou supervizory kategorie Asistent a samostatně vedou školení pro kategorii Classic junior. Přicházejí s kreativními nápady a následují vizi Bomton studií.

Master senior - kadeřníci, kteří prokazují především svoji kreativitu, fantazii a technickou vyspělost, a to za respektování klasické práce. Náplní jejich práce je vytváření a vedení školení, realizace akcí, vytváření účesových kolekcí. Jsou spolutvůrci Bomton vize.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma