Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Animační program "Inspirace přírodou" pro děti zdarma 30.6. od 14:00

Animační program "Inspirace přírodou" pro děti zdarma 30.6. od 14:00
zdroj: tisková zpráva

Jako speciální dárek za vysvědčení jsme pro děti připravili animační program "Inspirace přírodou" k výstavě Jana Kaplického - Vlastní cestou! Všechny děti mají vstup a program zdarma! Rodiče 50% slevu na vstupenku.

Po všech velkých debatách o stavbě Národní knihovny a dalších futuristických projektů zůstává v České republice jedinou realizovanou budovou, navrženou tímto vizionářským architektem, malá hranatá vilka, kterou Kaplický vytvořil pro přátele svých rodičů, ještě než emigroval do Velké Británie. Ještě před tím, než v Londýně založil studio Future Systems, zavrhl rovné linie a inspiroval se raději v přírodních tvarech, Vesmíru, ale i technice. Ještě před tím, než po světě vytvořil pozoruhodné organické stavby.

Přijďte nahlédnout do jeho díla i života a popřemýšlet nad tím, které z jeho staveb ještě nestojí, ale mohly by. Inspirováni Kaplickým budete mít možnost navrhnout své vlastní stavby, designové výrobky nebo dokonce módu.

Délka programu tohoto doprovodného programu k výstavě Jan Kaplický - Vlastní cestou je 90 minut a koná se v Centru současného moderního umění. Místa na tuto akci je možné rezervovat přes internet.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma