Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

5 největších rizik při sexu v přírodě

5 největších rizik při sexu v přírodě
zdroj: tisková zpráva

Je léto, sluníčko svítí, ptáčci zpívají. Den jako stvořený pro sex v přírodě. Jenže sex venku provází různá rizika. Na co si dát bacha?

1. Klíšťata!

Sex v lese, na seně nebo na louce může být perfektním zpestřením dne. Každá z nás možná sní o romantice při západu slunce na louce, o mýtině z Twilight, nebo prostě o sexu v lesíku. Jste očkovaní proti encefalitidě? Protože je zde obrovská šance, že při převalování v trávě minimálně jedno klíště zaboduje. A bacha, klíšťata si ráda vybírají prokrvená místa…

2. Nečekaná návštěva

Jen si to představte: Romantické milování na mýtince uprostřed lesa. Najednou přijde hajný a začne se vyptávat, co tu děláte. A je po romantice. Nikdo z nás to nechce zažít. Kdo to zažil, určitě nemá dobré vzpomínky a ví, o čem mluvím. Hlavně tehdy, když jde o rodiče nebo policii. Proto je dobré vybírat si ta místa, kde budete mít jistotu, že tam nikdo nechodí. Pokud ovšem nechcete zažít adrenalinový zážitek…

Pozor na zvířátka!
Pozor na zvířátka!

3. To je kanec!

Místo daleko od civilizace máte vybrané, očkovaní jste a koupali jste se v repelentu. Ale ve chvíli, kdy ona prohlásí „To je kanec!“ není pochvala pro toho divocha, co zrovna předvádí, co umí, ale pro divočáka, co chrání svá mláďata. A ten vás teprve prožene. Pokud je prase samo, dělejte velký randál, bude se bát a uteče. Pokud má mladé… Bůh s vámi.

4. Kopřivy

„Souloží dva cikáni na kopci a najednou se svalí do kopřiv. Ona: Koprivy! On: Aký krivý! Aký mám, taký mám!“ Vtipu se každý zasměje, ale když se vy svalíte do kopřiv, budete hodně nadávat. A co teprve, když mezi kopřivami porostou bodláky!

Láska při západu slunce... Nepromněňte ji v noční můru.
Láska při západu slunce... Nepromněňte ji v noční můru.

5. Alergie

Už jste všechno vymysleli, naplánovali a jste si jistí, že bude všechno naprosto špičkové. Ale pozor! Na něco jste zapomněli! Je sezóna nejen koupací, ale také pylová. Pokud tedy jeden z partnerů divoce vzdychá, nemusí se jednat o vzrušení, ale o astmatický záchvat. Vzpomeňte si na Rafťáky.

Doufám, že jsem vám trochu pomohla, pokud si zrovna plánujete romantický sex v přírodě. Myslete na všechno, nejen na soukromí, hlavně na zdraví, protože i z hezky vymyšleného plánu může být nehezký zážitek.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma