Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Kérastase představuje Elixir Ultime - nadstandard pro ženské vlasy

Kérastase představuje Elixir Ultime - nadstandard pro ženské vlasy
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Po staletí se vzácné oleje používaly jako nezbytná součást zkrášlujících procedur po celém světě. Pro svoji schopnost hýčkání a okamžité proměny zároveň, získaly oleje výsostné postavení v oblasti zdraví a krásy. Mnoho žen si vychutnávalo zkrášlující účinky olejů nejen na svojí kůži, ale i ve svých vlasech.

Kérastase, jako inovátor vlasové péče, se stala průkopníkem technologie založené na olejích, a to s uvedením řady Oléo-Relax, která byla vytvořena speciálně k uhlazení, výživě a kontrole jemných, suchých a nepoddajných vlasů.

Tradice,  zkušenosti, nápady

Vycházejíce z této tradice, zkušenosti a expertízy, Kérastase nyní představuje Elixir Ultime – první všestrannou zušlechťující péči obohacenou o komplex čtyř vzácných olejů.

Ty přispívají k výživě a ochraně vlasů, dodávají jim oslnivý lesk, pružnost a kontrolu a mají i anti-oxidační vlastnosti.

Součástí olejů jsou i mastné kyseliny (vitamín F, Omega 3 a 6), které jsou nezbytné pro hebkost a poddajnost vlasů. Tyto mocné oleje se spojily v jedinečnou technologii Oléo-Complexe.

Jeho součástí je i olej pracaxi z oblasti Amazonie který známý pro své blahodárné účinky na pleť. Poodporuje buněčnou obnovu, což dodává vlasům sílu a odolnost, a obsahuje zvláčňující a aktivní anti-oxidační složky, které přinášejí vlasům lesk, výživu a kondici.

Exotické i luxusní oleje

Další složkou je olej z arganu, jeden z nejvzácnějších na světě, který pochází z Maroka. Je ceněn zejména pro své regenerační a obnovující schopnosti. Pomáhá obnovit vitalitu a sílu vlasů a přináší potřebnou ochranu.

Dále olej z kukuřičných klíčků. Ten představuje tradici oleje u Kérastase, byl hvězdnou ingrediencí ve vůbec první masce od Kérastase, v Masque Maïs. Obohacen o vitamin A, E a Omega 6, nabízí nadstandardní péči pro poddajnost a ochranu vlasů.

A nakonec olej který se získává z květů kamélie ze střední a východní Asie, nejluxusnější a nejvoňavější ze všech. Olej z kamélie je zdrojem vitaminu F a mastných kyselin Omega 3 & 6, jež pomáhají uhladit vlasové vlákno a dodávají mu oslnivý lesk a pružnost.

Skutečně flexibilní a všestranný přípravek Elixir Ultime se přizpůsobí vlasovým potřebám každé ženy. Jedna jediná kapka promění každé vlasové vlákno ve vzdušné, lehké hedvábí.

Pečlivý výběr vzácných olejů umožňuje požitek z tohoto hvězdného přípravku opravdu každé ženě – Kérastase poprvé ve své historii představuje přípravek, který si jako součást své vlasové péče může dopřát úplně každá žena.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,540 23,720
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma