Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Máme novou krásku. Titul Česká Miss 2012 získala Tereza Chlebovská (21)

Máme novou krásku. Titul Česká Miss 2012 získala Tereza Chlebovská (21)
zdroj: tisková zpráva

Sobotní večer patřil oslavě ženské krásy. V Hudebním divadle Karlín proběhl slavnostní galavečer, kde byla zvolena nová královna krásy. Českou Miss 2012 se stala 21letá Tereza Chlebovská z Krnova, studentka Ostravské univerzity.

Titul Česká Miss Miss World 2012 udělila porota 18leté Lindě Bartošové, studentce Anglického gymnázia z Pardubic. Titul Blesk Česká Miss Earth 2012 získala 22letá Tereza Fajksová z Ivančic, studentka Veřejně správní akademie. Kromě těchto tří hlavních titulů byl udělen titul Česká Miss posluchačů Frekvence 1. Ten získala slečna Veronika Hladíková, která nejvíce oslovila svým projevem na tomto radiu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tuto jedinečnou událost odstartoval svým pěveckým vystoupení několikanásobný Zlatý slavík Karel Gott, který speciálně pro tuto příležitost připravil s DJ Neo remix písně Blues pro Tebe. Průvodci tímto večerem se stali Jaro Slávik a Gabriela Partyšová.

Nejen znalci krásy z naší republiky

Všech čtrnáct finalistek, které se ucházely o korunku královny krásy bedlivě sledovali nejen diváci, ale také odborná porota. Role čestné předsedkyně poroty se ujala hvězda stříbrného plátna, italská herečka tuniského původu Claudia Cardinale. Spolu s ní usedli v porotě oblíbená herečka Eliška Balzerová, olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle, herec Martin Dejdar a ředitelka soutěže Michaela Maláčová.

Absolutní novinkou tohoto ročníku bylo online vysílání přímého přenosu slavnostního finálového večera na internetovém portále www.blesk.cz. Krásu českých dívek tak mohli obdivovat nejen znalci ženské krásy z naší republiky, ale také ze zahraničí. Česká Miss tak drží krok s moderními trendy dnešní doby.

Diváci nejen v sále, ale také u televizních obrazovek si mohli vychutnat vystoupení skupin Mandrage a Chinaski. V roli speciálního hosta vystoupil ansámbl Hudebního divadla Karlín v čele s hlavním protagonistou Ondřejem Brzobohatým.

Finalistky, které se ucházely o přízeň diváků se představily ve večerních róbách značky Temperley London, která podtrhuje ženskost a eleganci a mimo jiné si ji oblíbila také Vévodkyně z Cambridge.

Jako moderátorka?

Vítězky České Miss 2012 obdrží v letošním roce zajímavé a hodnotné ceny v celkové hodnotě 5 milionů korun. Jeden z hlasujících diváků bude mít šanci vyhrát poukaz na zájezd  pro dva do exotického Thajska s cestovní kanceláří ESO Travel.

Česká Miss 2012 získá  pojištění pro sebe a svoji rodinu od pojišťovny Allianz, osobní automobil Renault Twingo od společnosti Renault Česká republika, celoroční pronájem bytu v lokalitě Rezidence Prague Towers od společnosti Central Group, luxusní zájezd do exotické Dominikánské republiky od společnosti ESO Travel, studium na vybrané prestižní škole od Nadace Zdeňka Bakaly, energii od společnosti Global Energy na celý rok.

Česká Miss World 2012 získá bezplatný pronájem bytu lokalitě Rezidence Prague Towers od společnosti Central Group, zajištění pitného režimu od pramenité vody Aquila, exkluzivní členství v PURE fitness.

Blesk Česká Miss Earth 2012 neomezený přístup na internet a 3G modem od společnosti T-Mobile, Foto video systém nové gerenace Olympus od společnosti CeWeColor a Fotolab.

Česká Miss Posluchačů Frekvence 1 – získá moderátorský kurz a kdo ví, třeba i místo rozhlasové moderátorky.

Všechny finalistky získaly digitální fotoaparáty s kamerou od společnosti Fotolab, pitný režim pramenité vody Aquila,  celoroční vlasovou péči v kadeřnických salonech Franck Provost a balíčky vlasové kosmetiky,  dárkové poukazy na francouzskou kosmetiky Yves Rocher, poukazy na nákup obuvi značky Humanic, celoroční využití welness centra PURE Fitness.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,160 23,340
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma