Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Zdravá pleť v létě s Pevonií

Zdravá pleť v létě s Pevonií
zdroj: tisková zpráva

Sluneční paprsky jsou blahodárné pro tělo i duši. Dodávají důležitý vitamin D a povzbuzují dobrou náladu. Přehnané opalování však může škodit, proto nezapomínejte na dostatečnou ochranu. Vyzkoušejte, podobně jako Dana Morávková, americkou přírodní kosmetiku Pevonia Botanica.

Jak chránit pokožku

Dana 2 zdroj: tisková zpráva

Sluneční záření je pro organismus prospěšné v omezené míře. Podle odborníků nám stačí 20 minut pobytu na slunci, abychom získali potřebnou dávku endorfinů a také vitaminu D, který je důležitý pro růst kostí a metabolismus.

Pokud se vystavujeme slunečním paprskům, je nezbytné dodržovat základní pravidla. Nejdůležitější z nich je používání ochranných krémů s dostatečně vysokým UV faktorem a respektování vlastního fototypu pleti. Obličej si raději neopalujte vůbec. Chraňte se nejen na pláži, ale i během všedního dne ve městě. Pořiďte si denní krém s faktorem SPF 15 nebo 20. Přípravky z řady Ligne Soleil poskytnou vaší pleti ochranu, hydrataci i péči. Výrobky jsou obohaceny o vitamíny E, C a B, také zelený čaj, squalin, kyselinu hyaluronovou, aloe a extrakt z vodní lilie.

http://www.pevoniaeshop.cz/produkty/maloobchod/Vyhodny-nakup-(1).aspx

Po opalování

Slunecni rada zdroj: tisková zpráva

Velké dávky slunečního záření kůži dráždí a urychlují její stárnutí a tvorbu vrásek. Ihned po opalování je vhodné se osprchovat vlažnou vodou, aby se spláchl prach, zbytky chlorované a slané vody, opalovacího krému, kožního mazu a jiných nečistot. Poté přicházejí na řadu pleťové a tělové přípravky po opalování. Obsahují blahodárné zklidňující a zvlhčující látky, které vrátí vysušené kůži vláčnost, pomohou zmírnit napětí a prodloužit trvanlivost opálení. Výborný je Zklidňující gel po opalování, který uvolní a zklidní pokožku a podpoří regenerační proces ve tkáních.

http://www.pevoniaeshop.cz/produkty/maloobchod/vyhodny-nakup-(1)/slunecni-rada--30-/after-sun-soothing-gel.aspx

Profesionální péče

Dana 4 zdroj: tisková zpráva

Okamžitou úlevu na slunce citlivé pokožce nebo pleti poškozené opalováním přináší zklidňující zábal z vodní lilie, kterým vás budou hýčkat v salónu Pevonia Botanica. Chladivá a citlivost snižující vodní lilie, zelený čaj a heřmánek sníží nepohodlí pleti spálené sluncem. Toto ošetření, na které po dovolené sází i Dana Morávková, nejen uleví pleti od pálení, ale také zároveň hydratuje, léčí, snižuje citlivost a teplotu pokožky.

http://www.pevonia.cz/treatment/detail/zabal-z-vodni-lilie

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma