Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Všemi milovaný Bruno Mars vystoupí při slavném Super Bowlu

Všemi milovaný Bruno Mars vystoupí při slavném Super Bowlu
Bruno Mars | zdroj: Redakce

V Americe se skutečná hudební sláva neměří penězi, ale velkolepým vystoupením na sportovní i společenské události roku – při finálovým zápasu ligy amerického fotbalu, při slavném Super Bowlu. Již za pár dní této prestižní mety v umělecké kariéře dosáhne zpěvák Bruno Mars a zařadí se tak mezi své hvězdné předchůdce, jako jsou Madonna, Beyoncé či Rolling Stones.

Postavou drobný americký zpěvák začal se zpěvem už v dětství, přelomový bod v jeho kariéře jej čekal v roce 2010. V tomto roce nastartoval svou hvězdnou kariéru debutovým albem Doo-Wops & Hooligans. Singly z alba Just The Way You Are a Grenade se dostaly ihned na přední příčky světových hitparád.  Loňský rok strávil Bruno na celosvětovém turné, mezi zpěvákovy destinace se zařadila i Praha, kde vystoupil v listopadu. Recenzenti po celém světě, české nevyjímaje, opakovaně vychvalovali jeho mimořádný talent a precizní vokální projev, který mu také dopomohl k nabídce vystoupit na letošním Super Bowlu.

zdroj: youtube.com

Vzhled tohoto zpěváka může na pohled nejednoho člověka zmást, neboť měří pouhých 165 cm, ale pod touto drobnou vizáží se ukrývá neuvěřitelná energie, která jej žene stále kupředu. Vedle řady jiných hudebních ocenění už Mars stačil za svou kariéru posbírat 18 nominací na Grammy. V Americe ho nyní čeká v podobě Super Bowlu další obrovský kariérní úspěch před zraky tisíců fanoušků na stadionu a desítek milionů u televizních obrazovek. Ochuzeni o tento výjimečný zážitek nebudou ani čeští diváci, přímý přenos o půlnoci z neděle 2. na pondělí 3. února vysílají televize Sport1 a Sport2 HD.

5 x co jste nevěděli o Brunovi

1. Jeho otec mu začal říkat Bruno po zápasníkovi Bruno Samartino, protože měli oba baculaté tváře. Jeho umělecké příjmení Mars vzniklo z faktu, že mu dívky a ženy často říkaly, že „není z tohoto světa“.

2. Jeho nejoblíbenějším jídlem je kuřecí adobo, národní filipínské jídlo. Navíc se považuje za skvělého kuchaře.

3. Jako dítě mu přezdívali malý Elvis, protože jej často napodoboval a vzhlížel k němu.

4. Mars nevyniká pouze ve zpěvu, ale zvládne hrát na bubny, piano, basu i kytaru.

5. Mars zbožňuje tetování – zatím jich má čtyři (první na levém předloktí, druhé na pravém předloktí, třetí na pravém rameni a čtvrté na levém bicepsu).

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma