Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Všeho moc škodí pánové!

Všeho moc škodí pánové!
zdroj: tisková zpráva

Každé z nás se líbí jiný typ a mohly bychom vás rozdělit do spouty skupinek, ale pozor někdy to s vaším zařazením do skupin opravdu přeháníte…

SPORŤÁK

Ať už fotbalista, hokejista, basketbalista nebo jiný sportovec, tyhle typy byly vždycky v kurzu. Svalnatá postava, místo obyč břich pekáč buchet, výdrž a švih. Bandy holek na zimních stadionech v minisukních nechodí fandit svému oblíbenému klubu, chodí lovit sportovce. Ale jsou některé věci, které už jsou trochu moc. Fotbalista, který má hladší oholené nohy než slečna, to není zrovna sexy. To raději hezky chlupaté a chlapské nohy. Tubičku s gelem udržujte radši plnou, než ji mít celou vyplácanou na hlavě a čelenka taky sluší víc ženské kštici. A hlavně místo mozku mít jen svaly, to taky není zrovna ok.

ŠAMPÓN

Ukažte mi nějakou, která by nechtěla mít hezkého kluka, co se hezky oblíká a má styl. Většina z nás řekne, že určitě chce někoho takového, ale nezapomeňme dodat někoho takového, ale s mírou. Chlapec šampón je vyvoněný…vyvoněný někdy až moc, opravdu až moc! Miluje čas strávený v koupelně, miluje ho ale někdy až tak, že my už vysprchované, namalované a učesané čekáme na něj a ne on na nás, jak je zvykem. Není nad to, koupit si o číslo menší tričko, protože naplácnutý textil na těle musí být určitě sexy, omyl, není to sexy. A když budete mít v uchu větší šutr než my, taky to asi nebude úplně the best.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

PŘÍRODŇÁK

Jsou v našem ženském kruhu také ty, které milují přírodno, mír, festivaly a reggae. To už není jen styl, ale řekla bych celoživotní styl a postoj. Pokud se nám líbí něco takového, budeme hledat i takový protějšek, ale s tou přírodou taky opatrně pánové. Když je něco přírodní, neznamená to, že to musí být až tak echt přírodní, nic proti zápachu a mužskému pachu celkově, ale co je moc to je moc. Chápeme, že uctíváte přírodniny, ale sem tam se navonět neuškodí, věřte. A nechceme být zlé, ale k tomu patří i pravidelná koupel. Být zhulený a vykalený den co den nás taky za chvíli přestane přitahovat, protože cokoliv vám řekneme, druhý den nebo rovnou ještě tentýž večer, už nevíte. A vousy dlouhé tak, že na nich máte zbytky od snídaně až po večeři, no to taky není zrovna košer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

To jsem uvedla pouze tři zástupce mužského pokolení, ale je jich ještě mnohem více. Myslím, že se dalo jasně najevo, co je sexy a co už je vážně k smíchu, tak to zkuste vždycky se starým dobrým kamarádem mírou.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma