Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Orgasmus spojený s ejakulací ženy je vrcholem rozkoše, jak ho dosáhnout?

Orgasmus spojený s ejakulací ženy je vrcholem rozkoše, jak ho dosáhnout?
zdroj: tisková zpráva

Ženský orgasmus lze s trochu nadsázky rozdělit na klitoriální a vaginální, nejlepší pochopitelně je, když mají oba. První je je vyvoláván stimulací klitorisu, ať už jazykem, prstem, či penisem. Je velmi silný, jen trochu povrchní, na rozdíl od vnitřního - zvlášť když při něm dojde ke stimulaci bodu G.

Absolutním vrcholem co do míry intenzity, vzrušení a smyslnosti je hrdlo-děložní orgasmus, ovšem ne každé ženě se dostane možnosti do pracovat se až k pocitu dokonalé slasti. Roli v tom totiž hraje i muž a přestože je schopna i bez jeho nástroje dosáhnout orgasmu - a na rozdíl od něj ničím nelimitovaného - není to úplně to pravé ořechové...

Nabídka  kvalitního sexu

Chce to ovšem narazit na partnera, co nemyslí jen na vlastní uspokojení, ale snaží se naladit na stejnou vlnovou délku, třeba stimulací bodu G. Pokud se mu to povede, dokáže prokrvit erektilní tkáň natolik, až dojde až  tzv. ženské ejakulaci, říká se ji také squirting.

Vzrušení pak může být opravdu extrémní, milostné stahy jsou natolik silné, že se mění až v orgaistické křeče, některé ženy se při nich dostávají až na hranici mdloby. Jsou ovšem i jiné, které se stydí dát průchod svým pocitům a orgasmus brzdí či oddalují, případně si myslí, že se to jejich protějškům nebude líbit.

Přitom pravdou je pravý opak, podle průzkumu, provedeného v tolerantním Nizozemsku, kde sexualitu (hlavně mladé páry) vnímají bez předsudků, muž bere ženskou ejakulaci jako potvrzení své dobře odvedené "práce"! Je ovšem zajímavé, že dívky při svých prožitcích uváděly přibližně stejné pocity těm, které vnímají při ejakulaci muži - uspokojení, vyčerpání a příjemnou únavu.

Dobrovolnice pomohly

Kvůli předsudkům a bigótním názorů církve se vůbec nezkoumalo složení, které má tímto způsobem z pochvy vyloučená tekutina. A pokud už byla přiznána její existence, mělo se za to, že jde o kombinaci moči a výměšků z Bartholiniho žlázy.

Až v posledních několika desetiletích se objevily snahy o seriozní výzkum tohoto jevu. Narazily ovšem na dost podstatný problém, a to ten, že v klidovém stavu jaksi není co zkoumat  a najít ženu, co je schopná docílit tak silného orgasmu "napojena na přístroje" , navíc za přítomnosti celého týmu lékařů či vědců není zrovna snadné.

Nakonec byla proto zvolena metoda dobrovolnic - samoodběratelek, které na požádání přinesly vzorky do laboratoře. Pečlivé rozbory přítomnost moči  sice nakonec opravdu potvrdily - ale jen ve zcela minimálním množství.

Podle výsledků jde o čirou, případně mírně mléčně zabarvenou "vodu" s obsahem fruktózy, sacharózy, fosforečné kyseliny se stopovým množství močoviny a kreatinu. Na rozdíl od mužského sekretu nezanechává po uschnutí viditelné stopy a nemá ani výraznou chuť či vůni.

Jak  na to

Klíčovou roli v dosažení mokrého orgasmu nemá ani tak mužův nástroj, ale spíš jeho prsty, zejména prostředníček a prsteníček. Ty se, mírně pokrčené, s dlaní vzhůru, pozvolna zavádí do vagíny. Ukazováček s malíčkem jsou naopak narovnané a jemně se dotýkají stydkých pysků.

Doporučuje se mít už předtím "cvičný", krátký pohlavní styk, aby se tělo i pohlaví uvolnily a byly lépe připraveny. Prsty by se měly zaměřit především na stimulaci  bodu G a vytvořit jakýsi hák, který na něj vyvine mírný tlak a zároveň s tím zvedá pánev. Lze také využít  vibrátory se zahnutým koncem, které se speciálně k tomuto účelu se prodávají.

Stejně tak účinný je tzv. squirt krém, který se  lehce vmasíruje do vagíny a svými účinky ihned vyvolá pocit dráždivého tepla a rozkoše. Pokud jde o  polohy, není třeba žádné nové vymýšlet, nejvýhodnější jsou totiž ty dvě nejpoužívanejší - misionářská a na koníčka, kdy úhel pronikajícího penisu nejvíce stimuluje oblast kolem poševního vchodu.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma