Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Vodafone vytvoří největší sochu z klíčů na světě, zákazníkům za to dá SMS na den zdarma

Vodafone vytvoří největší sochu z klíčů na světě, zákazníkům za to dá SMS na den zdarma
zdroj: tisková zpráva

Vodafone vyhlašuje pokus o vytvoření největší sbírky klíčů na světě, z které následně nechá vyrobit sochu s pracovním názvem Klíčová věc.

Pokud se lidem podaří nasbírat více klíčů, než obsahuje dosavadní největší sbírka, umožní Vodafone 17. listopadu celý den posílat všem svým zákazníkům SMS do vlastní sítě zdarma.

„Před dvaceti lety byly klíče jedním ze symbolů Sametové revoluce. Věříme, že na její druhé kulaté výročí se lidem podaří vytvořit největší sbírku klíčů na světě. Jako odměnu za to našim zákazníkům během celého Dne boje za svobodu a demokracii dáme úplnou svobodu v komunikaci formou esemesek do sítě Vodafone zdarma,“ říká Monika Čížková, viceprezidentka pro značku a komunikaci Vodafone a dodává: “Do sbírky klíčů mohou přispívat všichni. Každý, kdo se zapojí, pomůže k vytvoření největší sochy z klíčů, kterou následně necháme vyrobit.“

Do sbírky přispějí i zaměstnanci Vodafonu. Z nashromážděných klíčů bude vytvořeno umělecké dílo s pracovním názvem Klíčová věc. Více informací o uměleckém díle bude zveřejněno v průběhu listopadu. 

Sbírka Vodafone bude probíhat od 30. října do 16. listopadu. Klíče mohou zákazníci odevzdat na každé z 65 značkových prodejen Vodafonu a v alternativních sběrných místech, která přibudou v průběhu listopadu.

Podle veřejně dostupných a neoficiálních údajů sestává dosavadní největší sbírka na světě z více než 20 000 klíčů.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma