Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Verešová bude zase provokovat!

Verešová bude zase provokovat!
zdroj: tisková zpráva

Modelka Andrea Verešová jde ve stopách zahraničních celebrit. Dávno totiž pochopila pravidla showbyznysu. Provokovat za každou cenu! Speciálně na slavnostní otevření jednoho z nejexkluzivnějších music clubů v Evropě jí byly dovezeny šaty z italského Milána, které před ní oblékala ve svém nejnovějším videoklipu popová diva Jennifer Lopez.

„Slavnostní otevření nového music clubu Pantheon v Plzni je pro mě jednou z nejprestižnějších událostí tohoto roku. Proto jsem se rozhodla nenechat nic náhodě a šaty jsem si vybrala v předstihu. Vsadím na luxusní a zároveň velmi vyzývavou róbou od Alexandera McQueena. Jedná se o rafinovaně řešené krajkové šaty, které opravdu zahalují jen ty nejintimnější partie. Troufnu si říct, že v Česku podobný typ outfitu ještě nikdo neměl,“ prozradila modelka, které šaty od renomovaného britského návrháře, jenž obléká takové krásky, jako jsou Jennifer Lopez, Kate Moss, Naomi Campbell, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Minogue, nebo Sarah Jessica Parker, vybral manžel Daniel Volopich.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

„Ráda poodhaluju roušku tajemství, ale nechávám dostatečný prostor pro fantazii. Také proto vznikly pro Pantheon odvážné snímky s Honzou Hájkem, na kterých jsem pózovala jen v kalhotkách,“ vysvětlila Verešová a podotkla, že k aktům by ji nikdo nepřemluvil. S focením pouze ve spodním prádle neměl problém ani nejkrásnější Muž roku 2010, i když se přiznal, že se před smyslnou Andreou trošku ostýchal. „Když fotím kampaň na spodní prádlo sám, je to úplně jiné, než když mám vedle sebe polonahou krásnou ženu. Během pár minut jsme ale oba překonali prvotní stud a výsledné fotky určitě stojí za to,“ usmíval se Hájek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Samotná Andrea Verešová se podílela i na vzniku andělské kolekce oblečení. „Chtěla jsem, aby se jednalo o jednoduché party oblečení, které bude zároveň sexy a dokáže prodat jedinečnost každé ženy,“ vysvětlila modelka, která se s manželem Danielem chystá na měsíční dovolenou do Itálie. „Mám před sebou pracovně nabitý podzim, a proto jedeme s rodinou nabrat síly k moři,“ dodala Verešová.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma