Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Čínská medicína aneb jak neúprosný vliv času na člověka ovládnout a zpomalit

Čínská medicína aneb jak neúprosný vliv času na člověka ovládnout a zpomalit
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Ve dnech 15. a 16. října proběhne 4. česko-slovenský kongres tradiční čínské medicíny; tentokrát zaměřený na téma stárnutí a anti-aging. Na programu bude pestré spektrum přednášek i workshopů určených laické i odborné veřejnosti.

Účastníci kongresu nahlédnou na zdravotní problémy související se stářím optikou tisíce let staré léčebné metody, která vedle vědeckého pokroku stále nachází své uplatnění a uzdravuje miliony pacientů po celém světě. O tom, jak neúprosný vliv času na člověka ovládnout a zpomalit, promluví přední praktici tradiční čínské medicíny z Čech i ze zahraničí.

Jak omlazovat organizmus stravou

„Pokud dokážeme naslouchat svému tělu a vnímat přírodní zákony už v produktivním věku, kdy dochází k určujícím procesům, můžeme stáří strávit mnohem příjemněji než vysilujícím běháním po doktorech. Téma letošního kongresu tak samozřejmě neoslovuje jen ty, kteří se dnes cítí býti starými, ale je aktuální úplně pro všechny,“ zve na akci jeden z účinkujících odborníků MUDr. Jozef Lucký.

Série přednášek přinese například doporučení, jak omlazovat svůj organizmus stravou, jak podporovat trávení samo-masážními technikami nebo jak se naučit správně a zdravě spát. V rámci speciálních workshopů se zájemci naučí také základní techniky energetického cvičení Qigong.

Více informací naleznete zde.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma