Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Svaz českých bohémů má svůj klip. Podívejte se

Svaz českých bohémů má svůj klip. Podívejte se
zdroj: Mediafax

VIDEOKLIP. Skupina Wohnout představila veřejnosti nový klip na píseň Svaz českých bohémů z posledního alba Našim klientům. Natáčení proběhlo v režiii Davida Chvátala, známého produkcí skateboardových videí, který ke klipu napsal i scénář.

Celé natáčení bylo pojato od začátku jako jeden velký mejdan a sraz kamarádů u vyžlovského rybníka, tedy v domácím prostředí Wohnoutů. Jak taky jinak. Wohnouti to zkrátka umí rozjet a pořádně si užívat.

"V klipu nám hrají blízcí kamarádi a my jim děkujeme, že se tak zodpovědně vžili do role. Z natáčení se stal mejdan, což se dalo očekávat, přeci jen je to píseň o bohémech," řika Matěj Homola.

V novém klipu tak můžete vidět Vaška Bláhu z Divokýho Billa, Honzu Štrupa z Rybiček 48, Andreu Plíškovou z Gang Ala Basta nebo Petru Borovanovou z Le Pneumatiq.

Wohnouti aktuálně zakončili Turné českých bohémů, po němž bude následovat tradiční festivalová sezóna. Nejbližší možnost, kdy kluky vidět, se vám naskytne tenhle pátek na pražském Majálesu. Přehled dalších koncertů najdete na webových stránkách, které nedávno prošly změnou a dostaly novou čistou grafiku. Koukněte se na nové stránky www.wohnout.cz a posuďte sami, jak se klukům povedly.

Je vidět, že kapela Wohnout si pořád jede tu svou. Nic nebere vážně, ze všeho si umí udělat legraci a jejich muzika je pořád stejně ujetá. Někomu se to může zdát nevkusné, hloupé, nevhodné a nepochopitelné. Ale já je mám ráda! Jejich zbraní je ironický humor, parodie a zvláštně vybraný/nevybíravý slovník. Jejich pojetí reality je vskutku kouzelné. Od teď, až uvidím někde zvracet nějakou princeznu, první co bude, vzpomenu si na jejich song. A o to přece jde. Z obyčejného udělat zajímavé a skrze všechno, co je běžně kolem nás, se připomenout. Tohle zvládají kluci z Wohnoutů znamenitě. Takže jakýpak apríl. Jen další osobitý projev kapely Wohnout!

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma