Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Stylový hotel Golf Garni***

Stylový hotel Golf Garni***
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Stylový hotel Golf Garni*** byl otevřen v roce 2009 nedaleko historického centra jihomoravského města Mikulov. Komfortní ubytování ve 13 dvoulůžkových pokojích (s přistýlkami až 35 lůžek) je určeno pro náročnou klientelu.

 Stylový hotel Golf Garni*** byl otevřen v roce 2009 nedaleko historického centra jihomoravského města Mikulov.

Komfortní ubytování ve 13 dvoulůžkových pokojích (s přistýlkami až 35 lůžek) je určeno pro náročnou klientelu. Všechny pokoje hotelu jsou klimatizované, vybaveny sociálním zařízením, SAT-TV, připojením na internet a kartovým systémem. U hotelu je kamerovým systémem hlídané parkoviště, hotel má bezbariérový vstup. Snídaně jsou podávány formou bohatého buffee.

Hotel Golf Garni

Školicí místnost v suterénu hotelu s kapacitou 30 míst je ideálním místem pro pořádání firemních akcí, seminářů i rodinných oslav. Pro školení lze využít technické vybavení – TV, dataprojektor, plátno, flipchart, bezdrátové připojení na internet. Zajistíme kompletní catering k akci.

Nabízíme možnost ubytování také v apartmánu Green v Mikulově, který není součástí hotelu. Nachází se na ulici Pavlovská 15., 3. minuty od centra města, vlastní parkování pro dvě auta. Ubytování až pro 8. osob, koupelna, kuchyňský kout. Je možnost využít i sousedící terasu a vinný sklep. Cena za osobu činí 300 Kč.

Pro milovníky dobrého vína je v centru Mikulova k dispozici vinný sklípek s vinotékou. Doporučujeme řízenou degustaci přívlastkových vín z jižní Moravy.

Pro příznivce golfu zajistíme kompletní servis na nedalekých golfových hřištích v Poysdorfu a v Brně.

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma