Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Staňte se designérem vaší jídelny

Staňte se designérem vaší jídelny
zdroj: tisková zpráva

Podmínkou každého stolování je zcela jistě upravený stůl. Ať už se jedná o slavnostní příležitost či rodinnou oslavu, je důležité se posadit ke krásně prostřenému stolu. Při samotné přípravě se fantazii meze nekladou. Nová prodejna Stonebridge nabízí vše, co zpříjemní posezení u snídaně či oběda a navíc stylově! Vybavení do domácnosti od prestižních světových značek dodá vašemu bydlení nezaměnitelný styl. Každý detail je promyšlený a během několika minut vykouzlíte tu pravou slavnostní atmosféru.

Dopřejte si opravdový luxus s kvalitními příbory Ammonite britské firmy Robert Welch. Kolekce byla inspirována fosilií Ammonite a je jedním z nejvýraznějších designů této rodinné firmy. Každý kus má motiv fosilie vyražený na obou stranách rukojeti. V nabídce je také řada doplňků např. rybí příbory, steakové nože, servírovací příbory, dlouhé lžičky či dětský příbor.  Sada 42 ks (pro 6 osob) z té nejkvalitnější oceli stojí 8 090,- Kč.

produkt_5_Pribory_1_kolekce_Ammonite zdroj: tisková zpráva

Stolování s noblesou

To pravé noblesní stolování pak přinesou talíře a hrnky z kolekce Pacific anglické značky Royal Doulton. Je hravá, zajímavá a krásně se kombinuje. Základ s jemnými puntíky se dá zajímavě doplnit o talířky, hrnky či misky s jiným, avšak dokonale ladícím vzorem. Šest různých vzorů a mnoho možností. Velký talíř 28 cm stojí 390,-Kč, prostřední 23 cm 310,- Kč a malý 16 cm 265,-Kč. Hrnek pořídíte za 310,- Kč.

produkt_7_Hrnky_kolekce_Pacific zdroj: tisková zpráva

Romantika při svíčkách

Pokud si potrpíte na větší romantice, neuděláte chybu s luxusními svícny řady Sesame. Anglická rodinná firma, zaměřená na designové výrobky z nerezové oceli je známá hlavně díky čistému, nadčasovému designu a vysoké kvalitě. Tyto elegantní svícny v několika velikostech pořídíte za 690,- Kč, velký pak stojí 1190,- Kč.

produkt_6_Svicny_rady_Sesame zdroj: tisková zpráva

Záleží jen na vás, zda zvolíte futuristický moderní design nebo dáte přednost tradičnějším tvarům.

Nerezové příbory a kuchyňské nože značky Robert Welch, designový porcelán Sophie Conran, nápojové sklo Luigi Bormioli, a mnoho dalších výrobků významných světových značek tu čeká jen na vás.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma