Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Soutěž: Toaletní voda Giordani Man

Soutěž: Toaletní voda Giordani Man
zdroj: tisková zpráva

Asi každá z nás bude chtít o Vánocích potěšit sobě blízkého muže. A co takhle potěšit zároveň i sebe? No řekněte, není radost kráčet po bohu muže, který je upravený a voní příjemným parfémem? Pokud souhlasíte, pak zkuste obdarovat svého pana Božského novou vůni Giordani Man od Oriflame.

Britský parfumér Mark Buxton se při tvorbě Toaletní vody Giordani Man rozhodl vytvořit novou podobu svěžesti, originality a mužského šarmu.

A co skrývá pyramida vůně?
HLAVA: Paraguajský hořký pomeranč, italský citrón, mandarinka, bergamot, černý pepř, ceylonský kardamom, mořský akord
SRDCE: Hořký pomeranč, jasmín, absinth
TĚLO: Haitský vřes vetiver, santalové dřevo, ambra, pižmo

„Giordani Man je studie na téma vřes vetiver, který je ikonickým materiálem parfémářství - symbolem přirozeného šarmu dnešního muže, jeho osobitosti, klidu a sebevědomí.“
Rozhodl jsem se pracovat s ním v rámci dřevité struktury, která je poznávacím znamením nesmírně rafinované, moderní maskulinní elegance. Chtěl jsem zasáhnout esenci mužnosti pomocí syrového materiálu s hlubokými kořeny. Jako doprovod vetiveru jsem si zvolil exkluzivní italskou dvojici hořkého pomeranče a citrónu, které přináší klasický kultivovaný dotek. Vůni otevírají chladné kořenité tóny, které vetiver perfektně vyvažují. Ambra v závěru vůně změkčuje dřevitý rám, vybrušuje jej a dodává celku lehce smyslný nádech.“


Potěšte sebe i svého partnera. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s Toaletní vodou Giordani Man v hodnotě 699 Kč.

Kolik výrobků celkem obsahuje řada Giordani Man? (nápovědu naleznete na www.oriflame.cz nebo v aktuálním katalogu)
a) 1
b) 3
c) 5

PRAVIDLA

 - Soutěž probíhá ve dnech 5. - 13. prosince 2009. Odpovědi zasílejte pouze jednou a to na marcela.macakova(zavinac)tiscalimedia.cz, do předmětu napište prosím ORIFLAME.
- Cenu obdrží 50., 100. a 150. odpověď.
- NEZAPOMEŇTE uvést jméno, příjmení, adresu a telefon! - Ze soutěže budou vyřazeny odpovědi ze stejné emailové adresy a od stejného odesílatele (adresa bydliště). - Výhercem soutěže se nemůže stát žádný ze zaměstnanců (a jejich rodinných příslušníků) společnosti TISCALI.

Na www.oriflame.cz se dozvíte více o kompletní nabídce vůní a můžete si prolistovat katalog on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na www.tv.oriflame.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma