Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Sexy zrzka Vica Kerekes předvedla božské tělo. Podívejte se!

Sexy zrzka Vica Kerekes předvedla božské tělo. Podívejte se!
zdroj: Radka&Rene pro kalendář STOCK 2013

Půvabná zrzka Vica Kerekes se stala tváří jedenáctého ročníku kalendáře Stock. O slovenské herečce s maďarskými kořeny se mluví jako o jedné z nejkrásnějších žen v současném showbyznysu.

"Ke konceptu 11. ročníku kalendáře STOCK nás inspirovala osobnost charismatické herečky Vicy Kerekes. Velmi rádi spolupracujeme s herečkami. K focení s nimi přistupujeme automaticky jinak, posouvají svou proměnyschopnosti naše fotografie jiným směrem, osvobozují nás od hledání "jen" čisté krásy", říká producent kalendáře Pavel Trčka. "Zamysleli jsme se nad tím, co si kdo představuje pod pojmem erotika, kolik podob má a jak ji přeložit do fotografického jazyka", vysvětluje dál.

Každý měsíc kalendáře by měl ztělesňovat jiný erotický náboj, žena na něm se mění s každým měsícem a její podoby se střídají jak roční období. Trčka věří, že právě Vica Kerekes je tou ženou, která dokáže naplnit představy.

"Vizuálně se chystáme pojmout fotografie velmi čisté a redukovat jejich obsah na osobnost Vicy, krásné světlo a jednoduchou lokaci. Světle zde je magické, od měkkého ranního oparu, přes ostrý polední paprsek až krvavé západy slunce. Vzniknou jak klasické černobílé, tak barevné fotografie - to abychom neochudili nikoho o ohnivé vlasy herečky a její sněhobílou pokožku. Doufáme, že se nám podaří ztvárnit nadčasový fotografický projekt, ve kterém si každý najde své tajné fantazie a potěší oko. Nechceme v žádném případě vytvořit fotografie pro pánské publikum, kalendář je určený stejně tak ženám", dodává Trčka.

A pozor! Pro 100 nejrychlejších fanoušků je možné objednat kalendář přes Facebook s vlastnoručním podpisem Vicy Kerekes!

Fotografie z kalendáře:

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,510 23,690
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma