Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Těhotná Romana Jákl Vítová chce zatím zůstat věrná (značce kočárku)

Těhotná Romana Jákl Vítová chce zatím zůstat věrná (značce kočárku)
zdroj: tisková zpráva

Těhotná moderátorka Romana Jákl Vítová se společenským událostem dlouhodobě vyhýbá. Až doposud odmítala i focení a rozhovory a některá média tak začala spekulovat o vážnějších zdravotních problémech.

 

Romana Jákl Vítová to však rozhodně odmítá. "Nějaké komplikace se u mě v souvislosti s miminkem sice objevili,ale není to nic přehnaně vážného. Na druhou stranu neberu slova lékařů na lehkou váhu.

Jóga ji pomáhá

Naši holčičku bych rozhodně nechtěla jakkoli ohrozit, takže jsem radši doma a v klidu odpočívám.  Trochu paradoxně se to teď, na konci těhotenství, dokonce zlepšilo.

Mohla jsem tak vyzkoušet i jógu, která mě nadchla i přesto, že je to v tomhle období už přeci jenom hodně náročné. Nikdy dřív jsem ji necvičila, ale určitě u ní zůstanu i po porodu."

Půvabná maminka se tak měsíc před porodem vydala s manželem Petrem Jáklem a dcerou Sofií dokoupit výbavičku pro druhý přírůstek do rodiny.

V obchodě AGS Sport si vybrala vše co ještě potřebovala. "Výběr pro mě nebyl nijak náročný, chtěla jsem zůstat věrná značce, se kterou už mám díky Sofince skvělou zkušenost, proto byl kočárek Concord jasnou volbou.

Dcery v Concordu

Je pohodlný, bezpečný a snadno se s ním manipuluje. To samé platí i pro jejich autosedačky". Ani tříletá Sofinka tak nepřišla zkrátka.

Rodiče ji pořídili hned dvě autosedačky Concord Transformer T, která se stala  vítězem Eurotestu: "Eurotest je nejvýznamnějším každoročním posouzením bezpečnosti a kvality dětských autosedaček, takže jsme si pochopitelně vybrali tu, která zvítězila.

Navíc ji i sám Petr osobně otestoval a prošla i u něj" směje se moderátorka, která si nezapoměla pořídit i další důležité drobnosti, jako je třeba sterilizátor, odsávačka nebo nové lahvičky Avent.

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma