Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Rocker Lou Reed prý rozplakal Susan Boyleovou

Rocker Lou Reed prý rozplakal Susan Boyleovou
zdroj: tisková zpráva

Americký rocker Lou Reed údajně rozplakal zpěvačku Susan Boyleovou. Devětačtyřicetileté Skotce, která loni zaujala celý svět svým vystoupením v britské televizní soutěži Britain's Got Talent, totiž zakázal zazpívat v americké verzi tohoto klání svou skladbu Perfect Day. Boyleovou to podle amerického bulvárního serveru TMZ.com dohnalo k slzám a okamžitě se ve středu z natáčení v Los Angeles zase vrátila zpět do Británie.

Producenti pořadu podle serveru potřebují před uvedením písní souhlas jejich autorů. Reed, který několikrát navštívil Česko a je přítelem bývalého prezidenta Václava Havla, jim jej prý na poslední chvíli neudělil s tím, že nepatří mezi fanoušky Boyleové.

Smutek a pláč

Skotka podle TMZ.com nebyla na změnu písně tak krátce před vystoupením připravená, a Reedův krok ji tak sebral. Plakala prý ještě když na losangeleském letišti ve středu odpoledne nastupovala do letadla do Londýna.

Boyleová se celosvětově proslavila loni svým strhujícím vystoupením v britské pěvecké soutěži. Video téměř padesátileté ženy všedního zevnějšku, avšak "andělským hlasem" zpívající několik písní z muzikálu Bídníci, vyvolalo senzaci na internetu a v roce 2009 bylo zhlédnuto více než 120milionkrát. Zpěvačka přezdívaná při prvních vystoupeních "vlasatý anděl" - dnes již s novým vzhledem - vydala koncem loňského roku album I Dreamed A Dream (Zdál se mi sen).

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma