Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Přišel čas na změnu: konec nudných bílých zdí!

Přišel čas na změnu: konec nudných bílých zdí!
zdroj: tisková zpráva

Není tomu tak dlouho, co se Tiscali Media přestěhovala do nových, prosluněných kanceláří na pražském Václavském náměstí. Hned od začátku nám ale bylo jasné, že nové prostory budou potřebovat oživení. A díky Fugu.cz jsme našli řešení.

Existují dva typy lidí. Jedni vidí bílou zeď jako obyčejnou věc, se kterou nemá smysl se zabývat. Ti druzí ji ale chápou jako příležitost a výzvu, jako plátno, na kterém lze uplatnit svou představivost. Když tento příklad vztáhneme na firmy, bude se Tiscali vždy snažit spadat do druhé kategorie. Právě proto jsme se po nastěhování do nových kanceláří rozhodli, že jejich stěny nesmí zůstat prázdné.

Cíl byl jasný, ale provedení ne. Chtěli jsme něco originálního, ne jen obyčejné obrazy nebo fotky, ale nenašli jsme nic, co by splňovalo naše představy. Pak ale padl nápad na výzdobu formou samolepících dekorací. Nechtěli jsme ale použít žádné tradiční designy, které můžete najít kdekoliv a tak jsme hledali firmu, která bude schopna vytvořit tyto dekorace na míru a přesně podle našich představ.

Měli jsme štěstí a našli jsme společnost FUGU (www.fugu.cz), za kterou se skrývá kvalitní tým mladých a velmi šikovných grafiků, kteří se na podobné projekty přímo specializují. Na jejich přístupu to bylo znát už od první schůzky. Záměr byl dekorovat jednotlivé kanceláře podle toho, jaké oddělení firmy zde pracuje a co je náplní jeho práce. Návrhy měly být jednoduché, vtipné, příjemné na koukání, a zároveň by zde měla být jednotící linka, která bude celou firmu spojovat. Zkrátka, nic jednoduchého...

Už první návrhy ale byly perfektní. Výzdoba pro jednotlivé kanceláře byla dotažená do detailů a jednotlivé místnosti už na návrzích získaly novou tvář, ve které člověk mohl hledat skryté vtipné významy. Po pár menších úpravách barevností a malých detailů, jsme toto designové dílko schválili. FUGU tým přijel s tubusy samolepek a vše nám naprosto precizně nalepil na zdi, přesně dle návrhů. Schválně, posuďte sami, jak se vše povedlo:

Redakce zpravodajství a DOKLUBU.cz (design a foto: fugu.cz)

Obchodní oddělení Tiscali Media (design a foto: fugu.cz)

Konferenční místnost Tiscali Media (design a foto: fugu.cz)

Redakce herního webu Games.cz (design a foto: fugu.cz)

Kancelář zákaznické podpory (design a foto: fugu.cz)

Vývojové oddělení Tiscali Media (design a foto: fugu.cz)

Chcete si také zařídit kancelář, byt nebo dům podle svých představ a mít na zdi něco originálního, co nikde jinde nenajdete? Tak to určitě využijte služeb FUGU www.fugu.cz Tiscali doporučuje!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma