Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Prahu ovládne festival SONISPHERE, přijedou i Iron Maiden

Prahu ovládne festival SONISPHERE, přijedou i Iron Maiden
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Příznivci rocku i metalu se už nemohou dočkat soboty 11. června, kdy v areálu Výstaviště v Praze - Holešovicích vystoupí špičkové zahraniční kapely. Kromě již zmíněných legendárních "Maidenů" se mohou těšit i na Korn, Kreator, Mastodon, In Flames a další.

Akce se původně měla na letišti v Milovicích, ale nakonec kvůli velkému zájmu vyhrála Praha.  Přespolním ale organizátoři nabídnou nadstandardní možnost, a to přespání ve stanovém městečku!  Bude sloužit  od soboty 11. června v 10:00 a zůstat v něm budou moci až do neděle 12. června do 12:00.

Nabídka, která  se neodmítá

To ale není všechno, všem návštěvníkům připravili další vítané překvapení v podobě neopakovatelné nabídky, kterou představuje limitovaná série 1000 vstupenek, které zaručí zároveň vstup na Sonisphere Festival ve Velké Británii.

Tam letos vystoupí kompletní Velká thrash metalová čtyřka v čele s Metallikou, dále Slipknot, Limp Bizkit, Motorhead, Biffy Clyro a další (více informací o limitované edici vstupenek na stránkách www.ticketpro.cz )

V prodeji jsou nyní také nové speciální vstupenky, které doplní prodej běžných vstupenek na celý den! Pro všechny, kdo stojí především o plnohodnotnou koncertní show Iron Maiden a Korn, připravili pořadatelé skvělou možnost.

Vstupenka, která bude platit až od 19:00 v den konání festivalu, se bude prodávat za 849,- Kč k stání a za 1749,- Kč do Golden Circle (obojí plus poplatky). Tento lístek zaručuje, že návštěvník uvidí koncertní set kapel Korn a Iron Maiden v plné délce.

Iron Maiden zdroj: tisková zpráva

Šance  pro mladé kapely

Kapely, které si chtějí zahrát na SONISPHERE festivalu, jehož hlavní hvězdou jsouIron Maiden, mají šanci! Stejně jako loni k hlavním hvězdám přibudou mladé, talentované kapely na Plingg stagi.

Loni zaznamenala celá Plingg stage včetně výherců soutěže u návštěvníků obrovský úspěch. Kromě českých headlinerů tak na tomto pódiu vystoupí čtyři kapely, o jejichž účasti se bude rozhodovat prostřednictvím soutěže.

Odkazy http://www.plingg.com/festivals/sonisphere_2010/default.aspx?LRED=true. Portál Plingg.com je kulturním přehledem shrnujícím dění v Rakousku, Německu a České republice.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,760 23,940
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma