Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Pomozme najít osiřelým pejskům nový domov!

Pomozme najít osiřelým pejskům nový domov!
zdroj: tisková zpráva

Minulý týden neočekávaně zemřela výjimečná žen, Dalma G.H., která celý svůj život zasvětila pomoci opuštěným a týraným zvířátkům – zejména pejskům a kočičkám. Vždy u sebe našla kousek místa a tím stovkám z nich doslova a do písmene zachránila život. Je velmi pravděpodobné, že i někdo z vás adoptoval pejska, kterého ona zachránila. Dalma obětovala svým psům život, dělala svět krásnějším.

Její nejmilovanější pejsci LADY a CEZAR, byli zvyklí žít uvnitř domu, kde měli spoustu lásky, pozornosti a péče. Po jejím náhlém odchodu, zůstali pejsci ze dne na den bezprizorní. V šoku a zmatení, ze ztráty milované osoby, se ocitli v útulku v kotci.

LADY A CEZAR – 9 roků, oba kastrovaní, submisivní povaha. Tmavý CEZAR, hnědá LADY Jsou na sebe velmi navázaní.Musí jít do nového domova spolu!Chvilku jim trvá, než si na člověka zvyknou. Stačí den, dva. Mají tendence se na člověka velmi navázat. Lidská blízkost jim velmi chybí. Na původní majitelku byli extrémně navázaní. Ze začátku jsou uštěkaní, udržují si odstup. Ale když jim ukážete lásku a trpělivost, tak všechno pochopí. Mají hygienické návyky, jsou zdraví. Byli zvyklí žít v domě, venčení na zahradě.

Prosíme všechny o pomoc! Na pejscích všem velmi záleží, proto upřednostňují osobní předání. Adopce je na základě adopční smlouvy. Adopční poplatky půjdou na pejsky v Trebišově, kterým už Dalma nemůže pomoct.

Pokud někdo může nabídnout alespoň dočasný domov – veškerá péče bude hrazena.

KONTAKT: 0918564466 z ČR 00421918564466
MAIL: uvplp.ke@gmail.com
FACEBOOK:  Útulek Košice

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma