Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Naostro? Bez obav!

Naostro? Bez obav!
zdroj: Profimedia

Asi všechny ženy a spousta mužů jsou milovníky spodního prádla. Dbáme na to, aby lichotilo naší postavě, abychom se v něm cítili sebevědomě a líbilo se našemu partnerovi.

Co je ale také pravdou, a není to trend pouze posledních let, je obliba chození bez prádla. Možná, že průlomová vlna této módy přišla v roce 1992, kdy svět spatřil scénu se Sharon Stone ve snímku Základní instinkt.

Sexy nebo nečisté?

Některým nedělá problém „zapomenout“ si spodní prádlo doma i v zimním období, avšak letní měsíce k tomu přímo svádějí. Prozraďte, holky, partnerovi při tanci, procházce či třeba večeři, že jste si zapomněly kalhotky doma a uvidíte, co to s ním udělá. Ve chvilce mu to vyžene tep až na půdu.

Možná budou někteří namítat, že je to nehygienické, ale lékaři se shodují, že chození naostro zdraví neohrožuje. Výjimkou je pouze pohyb v prašném prostředí, či při nízkých teplotách. Většina z nás však naostro vyrazí v parnu, kdy se člověk bez prádla v intimních oblastech tolik nepotí a pokožka snáze dýchá – nezapaří se.

Kdy rozhodně ne a kdy ano?

Na oblíbenou nepřítomnost prádla bychom měli zapomenout, chystáme-li si obléci minisukni, nebo v případě, víme-li, že se budeme převlékat mimo domov před ostatními. Naopak doporučení, kdy si prádlo nevzít, je případ přiléhavých a jemných materiálů, např. společenských šatů, pod nimiž by se kalhotky nepěkně rýsovaly.

A co podprsenky?

Na rozdíl od absence kalhotek si nepřítomnosti podprsenky všimne téměř každý, koho potkáte. O tom, zdali si podprsenku vzít či nevzít by mělo rozhodnout nejen vaše sebevědomí, ale především střih svršků a velikost poprsí. „Nahoře bez“ se nehodí pro každý typ oblečení. A se vší soudností berte v úvahu i velikost prsou, pokud máte větší velikost košíčků, než je C, bude lepší, když si podprsenku vezmete vždy. To nám potvrdil i třiadvacetiletý student Pavel: „Když holka nemá podprsenku, vždy upoutá moji pozornost, ale dělá problém dívat se slečně do očí, ať dělám, co dělám. Ale mluvím o menších prsou. Pokud má čtyřky, tak to opravdu nevypadá pěkně.“

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma