Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Muži narození ve znamení Váhy: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Váhy: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Váha?

1. Nesní být narušena jeho vnitřní rovnováha. Sám většinou nezkoumá příčiny a motivy vychýlení jazýčku symbolických vah, takže musíte pečlivě pátrat a analyzovat. Analýza nepatří k jeho silným stránkám. Že se s ním něco děje, poznáte tak, že se stále častěji uchyluje ke spánku i během dne, večery tráví mimo domov a postupně přestává komunikovat. Psychologický rozbor problému je mu cizí, musel by nahlédnout na realitu, což by do značné míry mohlo zkreslit a zbořit jeho křehký imaginárně vytvořený dokonalý obraz harmonického a bezkonfliktního světa. Pomůžete mu tím, když mu uvolníte co největší prostor a nebudete na něj v žádné oblasti „tlačit“. Buďte trpělivá, snažte se kolem sebe šířit vibrace klidu a vyrovnanosti. Život s tímto mužem je jako na houpačce, naučte se vyvažovat.

2. Neočekávejte a nepožadujte od tohoto muže hluboké spoluprožívání a vciťování se do vašich problémů a stavů. Vždy zaujme stanovisko nestranného a spravedlivého soudce, který vynáší logický a nezaujatý verdikt. Pokud si k němu půjdete postěžovat, že vás někdo hluboce ranil nebo vám ublížil, jeho reakce bude velmi racionální – vyslechne si celou situaci, vyhodnotí, zobecní a potom vám sdělí, co jste všechno udělala špatně. Emocionální stránka celé záležitosti mu uniká, marně očekáváte soucit a podporu. Nezavrhujte ho, je to jeden z rozporů jeho složité povahy. Na jedné straně je schopen brilantně intuitivně vyhodnocovat abstraktní otázky a vynášet dokonalé dedukce a soudy, na druhé straně je naprosto „tupý“ k tomu, co jeho nejbližší v dané situaci prožívají, protože to nedokáže racionálně uchopit.

3. Dávkujte mu problémy každodenního života, pravděpodobně kdyby jste mu je sdělila všechny najednou, tak by vzal nohy na ramena nebo by se zhroutil. Má dost potíží vyrovnat se s vlastními problémy. Nedokáže žít v dlouhodobé fyzické, psychické nebo emocionální „chudobě“. Potřebuje věci řešit postupně.

4. Vytvořte mu domov, který bude oázou harmonie, souladu, ticha, vůní, komfortu, volného prostoru, pořádku a vkusu. Domov vnímá jako ostrůvek bezpečí, před vnějším chaotickým, agresivním a zmateným světem. Pamatujte si, že když odpočívá, tak nesmí být rušen. Občas potřebuje být úplně sám se sebou, aby nalezl vnitřní rovnováhu.

5. Buďte nadmíru tolerantní k jeho potřebě obdivovat druhé ženy. Je to estét a potřebuje neustále vnímat a hodnotit ženskou krásu. Buďte opatrná, často zaměňuje přátelství s láskou. Je nestálý. Pamatujte si, že žárlivé scény, citové vydírání a ultimáta jsou pro něj nepřijatelné. Dokáže rychle zapomenout, nepřipouští si skličující lítost a protože je nadmíru vztahový typ, poohlédne se po novém objektu zájmu. Ovšem pokud skutečně miluje a jeho vztah skončí, může prožívat nepředstavitelnou zničující bolest.

6. Udržujte se v dokonalé kondici jak psychické, tak fyzické. Buďte stále žádoucí, tajemná, kultivovaná, jedinečná, neoddávejte se celá a vyvolávejte ve vztahu jemné eroticko - intelektuální vibrace. Věnujte se životnímu stylu, životosprávě a pozvolna přenášejte nové poznatky do vašeho domova. Muž Váha miluje romantická zákoutí, večeře ve dvou, západ slunce, krásné hebké prádlo, příjemné vůně, květiny, souladné zvuky….

7. Naučte se rozpoznávat správné okamžiky a potom buďte iniciativní. Pokud chcete muže Váhu dovést k nějakému rozhodnutí, budete muset být aktivní. A pamatujte si, že pokud něco rozhodnete, tak vám to bude připomínat. Jednoduchou obranou je milý úsměv a rčení: Kdybych nerozhodla, tak bychom…. Totiž jeho neustálé otálení, zpochybňování a zvažování pro a proti může způsobit, že se jednoho dne probudí a zjistí, že je sám, jeho životní láska ho opustila a zůstal mu pouze jeho falešný sentiment.

8. Nebuďte příliš náročná, ale ani žádná Popelka, má potřebu ženy těšit. Je zpravidla velmi štědrý a pohostinný. Přijímejte s láskou, vděčností a úsměvem na rtech všechny komplimenty, návrhy, kytice, dárečky, dovolené…. Tím že těší vás, odměňuje sebe. 9. Připravte se na to, že je proměnlivý a svéhlavý. Zpravidla zná na všechno odpověď. Některé své odpovědi změní, jiné zase zpochybní. Plánuje, vytváří teorie, slibuje, zvažuje, přehodnocuje. Všechno vyargumentuje. Rozhodování je pro něj nejtěžším životním úkolem. Tím že žije v neustálém procesu rozhodování se dostává do nepříjemných situací, je nucen věci flexibilně měnit podle okamžitých potřeb a možností, tím však na druhé působí nespolehlivě. Ve své podstatě je to velmi spolehlivý muž, ovšem kdyby se dokázal včas rozhodnout a dodržet dohodnutý termín, závazek, slib, projekt...

10. Pokud muže Váhu opravdu milujete buďte trpělivá, postupem času pochopí, že v každém úzkém vztahu jsou konflikty zcela nevyhnutelné. Důležité je, jak se tyto konflikty naučíte společně řešit, protože to je ten kritický bod, který je zapotřebí ve vašem vztahu ošetřit. Způsob řešení konfliktů je důležitým ukazatelem kvality vašeho vztahu, zda vztah přináší vzájemné uspokojení, pocit bezpečí, úctu a skutečnou intimitu, nebo ne.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma