Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Muži narození ve znamení Štíra: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Štíra: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Štír?

1. Potřebuje uznání, náklonnost, bezpečí, lásku a přátelství. Pokud chcete s tímto mužem žít, tak ho musíte mít ráda bez podmínek. Zapomeňte na to, že se vám ho podaří během soužití nějak změnit. Jestli máte něco takového v úmyslu, tak raději rychle z kola ven. Pokud se rozhodne pro změnu, tak to bude pouze a jen jeho svobodná vůle. Váš tlak na změnu vyvolá protitlak a očekávejte, že udělá přesný opak toho co požadujete. Názory druhých a tudíž ani ty vaše neovlivní jeho důležité rozhodování.

2. Nikdy nedávejte okázale najevo svoji nezávislost. V tomto hledu dokáže být velmi netolerantní. Nesmírně ocení skutečnou vnitřní sílu a krystalickou osobnost. Když mu dáte najevo, že trpíte nebo strádáte, tak pro vás udělá všechno. Budete-li však hubatá nebo dokonce arogantní, tak velmi rychle pocítíte jeho nevraživost, nezájem a chlad. S tímto mužem může žít jen mimořádná a odvážná žena.

3. Buďte velmi vnímavá a citlivá ke všem jeho projevům. Své emoce kontroluje, navenek působí jako led, ale uvnitř je žhavý. Jen málokdy dá najevo, že je skutečně zraněn, že má problémy, trápení nebo že se cítí málo milován.

4. Neočekávejte slovní ujištění, že vás miluje, že jste jedinou a jedinečnou. To není jeho styl. Lásku a náklonnost vám bude projevovat v každém svém konání, jen o tom nebude mluvit. Naučte se mu rozumět, rozlišujte jemné nuance v jeho chování, pohledech, dotycích.

5. Nebojujte s ním. Jeho hrdost mu nedovolí prohrát žádnou bitvu. Jen málokdy uzná, že udělal chybu. Pokud ve vás nebude cítit soupeře a ohrožení, tak oplatou získáte oddaného, chápajícího, soucitného a jemného milence, muže. Potřebuje vyhrávat i malé každodenní hry. Základním pravidlem jeho života je čestnost. Ovšem pokud s ním někdo nehraje čistou hru, dokáže použít i jiných praktik.

6. V žádném případě si s ním nezahrávejte ! Když by poznal, že si z něj děláte legraci nebo hrajete nějakou hru, tak dokáže být velmi mstivý a nepříjemný. Opatrně v oblasti lásky. Žijete s mužem, který je žárlivý a majetnický. Nevěra byť by jen myšlenka na ní nepřipadá vůbec v úvahu. Ve své podstatě nemůžete nic horšího udělat, než být nevěrnou. Stejná pravidla však neplatí pro něj. Nepátrejte po tom, zda vám je nebo není věrný. Pamatujte si, že v hloubi duše je to věrný muž a pokud bude doma spokojen, tak nemá důvod rozkoš hledat jinde. Pohledem na jiné dívky nebo ženy si pouze cvičí svůj instinkt lovce a mága. Vaše pověst a čistota musí zůstat bez poskvrnění.

7. Buďte záhadnou. Záhady ho v životě nesmírně přitahují. Tajemství, mystika…. Na začátku vztahu vás bude často rentgenovat svým upřeným pohledem bez mrkání. Nebojte se, nemyslí to zle, pouze mapuje terén. Čím více otazníků kolem vás bude, tím větší zájem vám bude věnovat. Je to detektiv a nic neunikne jeho pozornosti. Pokud splníte jeho vysoké nároky, tak si vás bude ochraňovat jako nejcennější diamant.

8. Naučte se být tolerantní. Nezkoumejte věci na pozadí. On sám zváží, co vám sdělí. Pokud vás bude milovat, tak vás bude chránit před úskalími světa. Rád ponese na svých bedrech tíhu celé rodiny.

9. Nezapomeňte, že někdy dokáže hluboce ranit. Většinou to tak nemyslí, je to jeho forma drsného humoru a obrany. Smějte se a neurážejte se. Nikdy vám neukáže skutečný motiv toho co právě dělá nebo říká. Vždy si pamatujte, že je to jeho obrana, před velkou zranitelností. Naučte se číst, vnímat co vám svým chováním asi naznačuje. Sdílejte s ním intimitu, tam vám v okamžicích důvěry a souznění sdělí skutečné motivy svého chování. Mějte ho ráda.

10. Pamatujte si, že je upřímný. Některé jeho výroky však mohou být poměrně „drsné“. Takže pokud máte mírně rozkolísané sebevědomí, tak soužití s tímto mužem vám ho neupevní. Na přímou otázku, můžete získat velmi přímou odpověď. Dobrá škola do života. Vyvarujte se otázek typu, sluší mi to, co říkáš na můj nový účes… Počkejte si na hodnocení od něj. Nic si nevynucujte.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma