Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Muži narození ve znamení Raka: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Raka: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Rak?

1. Naučte se být trpělivou. Váš partner má kolem sebe krunýř, kterým se chrání proti nepřízni vnějšího světa. Poznat ho bude vyžadovat nejen hodně času, ale i pořádnou dávku trpělivosti. Jen málokdo v jeho okolí, dokonce i z přátel, zná jeho skutečnou tvář. Nerad se svěřuje. V mnoho věcech je zdrženlivý, než se zamiluje, tak mu to trvá. Když však ve vás najde blízkého člověka, kterému bude moci důvěřovat, tak se vám bohatě odmění.

2. Potřebuje být chápaný, utěšovaný, hýčkaný a obletovaný. To je model, který si osvojil v dětství a vyhovuje mu. Citlivě vnímejte a rozlišujte jeho nálady, proměnlivost a obavy. Rozmazlujte ho, dělejte mu pomyšlení. Obletujte ho, vařte mu, starejte se o jeho děti, šatník, dům, zvířata a zahradu, pečujte o něj v nemoci… Má úžasnou paměť, všechno vám mnohonásobně v životě vrátí. Přes všechny projevy nesnesitelných nálad a pesimistických propadů, zůstává někde na pozadí stále sám sebou, má ryzí srdce plné lásky, citu a pochopení. Nešetřete něžností, pochopením, dotyky.

3. Pamatujte si, že cesta k jeho srdci vede přes žaludek a teplo domova. Nakupte si kuchařky, začněte sbírat osvědčené recepty, navštivte kurz vaření a především zjistěte jeho nejoblíbenější jídlo a v jeho přípravě se staňte mistrem. Věřte, že on bude vždy lepším kuchařem než vy, ale netrapte se, vařit pro vás bude pro něj potěšením. Nezapomeňte ho chválit a všechno do posledního sousta sníst.

4. Je to tradicionalista a nadavše si váží rodiny. Věnujte pozornost jeho rodině a nikdy nezapomínejte na jeho matku. K matce bude chovat silný vztah. Pečlivě zjistěte všechny rodinné zvyky, tradice a recepty. Nezapomeňte na rodinné album a kytici pro „tchýni“. Získejte jeho matku na svoji stranu, skládejte upřímné komplimenty. Pamatujte, že mezi vámi dvěma bude vždy latentní rivalita. Situace se změní, až mu porodíte dítě. Je to domácí typ. Nadevše miluje teplo domova, vůni domácího jídla a koláčů, praskání dřeva v krbu a úsměv potomků.

5. Při výběru partnerek je velmi náročný a nedůvěřivý. Preferuje romantické schůzky, tradiční namlouvání. Staňte se podobnou dívkou, která před mnoho lety očarovala jeho dědečka. Spanilá, ušlechtila žena, která měla všech 5 P. Dejte mu hned na začátku vztahu svoji fotku v krásném a nákladném rámečku nebo mu dovolte, aby si vás vyfotografoval. Fotografování je často jeho koníčkem.

6. Maximální počet bodů získáte, když dokážete, že jste spořivá, ale ne lakomá. Peníze jsou pro něj vážné téma. Má rád finanční zabezpečení. Nakupujte pouze kvalitní věci. Je hospodárný a neutrácí za levné věci. Nikdy nešetřete na dárku pro něj! Výtečným překvapením by mohl být medailónek ve tvaru mince třeba z platiny s rodinným znakem. Že nemá rodinný erb? Tak o tom jenom nevíte, začněte pátrat.

7. Do své domácí knihovny rychle dokupte knihy o rodině, dětech, zahrádce, kulinářském umění. Začněte se také zajímat o všechny druhy umění, především výtvarné, hudbu a šperky. Nepodceňujte starožitnosti. Neuškodí vám ani lekce v oblasti realit.

8. Chcete-li ho skutečně získat, tak musíte působit na jeho city. Že se pro vás stále nemůže rozhodnout? Prověřte váš vztah zkouškou, odpověď budete znát rychle. Pokud vás pevně drží ve svých klepetech, tak se ho jen tak lehce nezbavíte. Pokud váhá, tak mu naznačte, že ho opustíte kvůli jinému muži, který se o vás již delší dobu uchází. Pokud se bude cítit ohrožen, okamžitě bude aktivovat všechny své instinkty a začne jednat a vy si můžete jít vybírat svatební šaty. Pamatujte si, že je závislý a nechce být sám. Pozor je žárlivý a podezíravý.

9. Vždy se chovejte, vystupujte a oblékejte jako dáma, potom budete mít vedle sebe laskavého, ohleduplného a galantního gentlemana. Je to romantický snílek, který dokáže být velmi praktický a rozumný.

10. Obává se ztráty - to je jeho životní téma, takže potřebuje neustále ujišťování, že je vše v pořádku. Buďte silnou ženou, která bude vnímat a chápat, když bude smutný a zádumčivý, dokáže ho obejmout, když pesimismus a melancholie zasáhnou jeho duši. Potřebuje podporu a povzbuzení. Nesmírně ocení optimistickou, nadšenou a usměvavou tvář své partnerky, se kterou bude po celý život večer uléhat a ráno šťastný vstávat.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma