Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Muži narození ve znamení Berana: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Berana: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Beran?

1. Staňte se pohádkovou princeznou nebo vílou. Za vzor si vezměte Popelku, případně Marušku nebo Růženku. Za každých okolností buďte ženou, jemnou, křehkou, bezmocnou, oddanou, milující a především čekající na svého rytíře, záchrance. Tento muž miluje pocit, že o svoji vyvolenou musí bojovat s celým světem, zachránit ji před zlým drakem...

2. Obdivujte ho! Je to ve své podstatě romantická bytost, která chce žít v jednom celoživotním vztahu, pod heslem - pokud nás smrt nerozdělí. Problém je v tom, že potřebuje být neustále zamilovaný. Pokud partnerku miluje, tak je ochoten udělat cokoli a především zachovává věrnost. Naučte se být romantickou, podnikavou a především neustále žádoucí.

3. Zvládnout životní tempo a krok s tímto mužem je poměrně náročné. Začněte trénovat svoji fyzickou kondici, udržujte se ve stále výtečné a mladistvé formě. Nezapomínejte na to, že jste žena, takže žádné zátěžové sporty, pouze lehce aerobik, jízdu na kole, kolečkových bruslích, tenis, golf. I na sportovní aktivity se oblékejte žensky. Pokud ho chcete odehnat mílovými kroky, začněte se chovat jako samostatná sufražetka nebo rebelka.

4. Naučte se s jemností a citem ošetřovat rány, které jsou mu zasazovány na jeho cestě životem. Buďte 100% loajální, i když budete přesvědčená o tom, že pravda je někde uprostřed. Hlaďte ho, pochovejte ho, potřebuje povzbudit a pomazlit zraněné EGO. Neupozorňujte ho na chyby, kterých se dopustil, protože jinak vás bude vnímat jako úhlavního nepřítele. Nevracejte se do minulosti. Většinou si dokáže své špatné kroky vyhodnotit sám. Nadevše potřebuje cítit vaší věrnost, loajalitu, oddanost a podporu v časech dobrých, ale i zlých.

5. Nechejte mu prostor. Zvláště v době namlouvání je to on, kdo vás bude lovit, nahánět, zvát... nic nebude dělat polovičatě. Dokáže velmi rychle vzplanout, ztratit hlavu, vášnivě se zamilovat, takže je zapotřebí plamínek ohně neustále udržovat a mírně rozfoukávat... Nesnažte se ho chytit do pastičky, to by byl váš konec. Pokud vás bude milovat, není na světě nikdo důležitější, než-li vy a váš pohádkový vztah. Ovšem přestane-li vás milovat, tak to poznáte okamžitě, jeho zájem pohasne a velmi upřímně vám sdělí, že je konec. Nesnažte se situaci žádným způsobem zachraňovat, jednoduše už nemáte šanci, váš čas a možnosti vypršely....

6. Život a partnerský vztah jsou pro něj výzvou. Staňte se tím nejdůležitějším v jeho životě právě tím, že v něm vytvoříte pocit, že se bez vás neobejde. Ovšem pozor, žádné závazky, které on sám nenavrhne, s citovým vydíráním, oddaností a ultimáty - to už vůbec nezkoušejte. Miluje vlastně nezávislé ženy, ale bude chtít, aby partnerka nezastínila jeho mužskou autoritu. Ideální bude, když žena bude stát vedle něj případně krůček za ním.

7. Nedovolte mu však, aby vás plně řídil. Dlouho by ho to nebavilo a vás zajisté také ne. Důležité bude najít tu správnou míru. V manželství má potřebu rozhodovat, řídit, být tím mozkem. Soužití s tímto mužem není vůbec jednoduché, přílišná oddanost je špatně, dominance nežádoucí a nezájem bude po zásluze potrestán. Je to umění najít ten optimální způsob, ale věřte, že pokud se vám to podaří, tak získáte štědrého ochránce, který vás neopustí ani v těch nejtěžších životních situacích.

8. Rozhodně zapomeňte na flirtování nebo případnou nevěru. Má vyvinutý šestý smysl, takže okamžitě zaznamená vetřelce ve svém revíru. Jeho žárlivost a vlastnické sklony neznají hranic. V této oblasti podobně jako v jiných je nekompromisní. Neodpouští, ale zrazenou lásku opouští.

9. Pěstujte vtip, úsměv, dobrou náladu, odvahu a nápaditost. Každé nové ráno je pro tohoto muže výzvou k objevování nových obzorů. Potřebujete-li někdy zmírnit, tak se nebojte o tom hovořit, navrhne vám řešení, které buď přijmete nebo ho upravíte. Nebraňte mu v jeho sportovních aktivitách, potřebuje uvolnění.

10. Dovolte mu, aby si vás vytvaroval k obrazu svému. Samozřejmě, že si celý proces musíte latentně řídit, ovšem neuděláte mu větší radost, než když si vás bude moci tvořit podle svých představ. Chytrá žena ví, že je dobré se mužům přizpůsobit a vyhovět jim, ovšem nikdy za cenu ztráty sebe sama.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma