Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Moře, slunce, zábava: Ideální dovolená na Rhodosu

Moře, slunce, zábava: Ideální dovolená na Rhodosu
zdroj: Greece Tours

Stále ještě přemýšlíte, kam o prázdninách vyrazíte na dovolenou? Chcete si užít průzračné moře a spoustu sluníčka? Vydejte se na řecký Rhodos!

Přímořská letoviska a hlavní město ostrova žijí prázdninovou atmosférou od rána až do noci. Ostrov lemují dlouhé členité pláže a malé romantické zálivy s průzračně čistou vodou, skryté mezi skalami. Dovolenou v Řecku na Rhodosu si může každý užít přesně podle  sebe. Ať už holdujete vodním radovánkám, řádění na diskotékách, romantickým procházkám nebo procházení butiků, rozhodně si přijdete na své. Poznejte Rhodos a zažijte tu pravou řeckou atmosféru!

G7J57834 zdroj: tisková zpráva Věděli jste, že: Na Rhodosu slunce svítí neuvěřitelných 270 dní v roce?

Návštěvníci Rhodosu se shodují: „Kromě pobytu na plážích patřily mezi nejkrásnější chvilky na Rhodosu příjemné večerní procházky po přímořských promenádách. Kavárny a taverny s neodolatelnými vůněmi lákaly k posezení a ochutnání místních specialit. V obchůdcích se dají sehnat nejen suvenýry, ale také místní kosmetika s olivovým olejem, koření, víno nebo med.“

V letoviscích najdete také místní trhy, kde se kromě zralého šťavnatého ovoce – broskví, meruněk, hroznového vína a melounů – nabízí i plody moře a mořské houby, krásné mušle a řada velmi pěkných rukodělných výrobků.

G7J58147 zdroj: Greece Tours Tip: Skvělé zájezdy na Rhodos pořádá cestovní kancelář GREECE TOURS. V Greece Tours jsou vždy připraveni zodpovědět všechny vaše dotazy a poradí vám s výběrem dovolené přesně podle vašich představ. V Řecku jsou jako doma a prozradí vám vše, co byste o Řecku měli vědět, než se tam vydáte na dovolenou.

Na Rhodosu nabízí ubytování všech kategorií. Od jednoduchých studií s možností vlastního vaření až po špičkové hotely pro nejnáročnější klienty, kde si můžete objednat třeba suitu s privátním bazénem.

Co vám na Rhodosu nesmí uniknout?

- Staré město Rhodu chráněné UNESCEM, které je největším obývaným středověkým městem v Evropě

- Rytířskou čtvrť a její gotické paláce s atmosférou starých časů

- Jedno z nejnavštěvovanějších míst ostrova je městečko Lindos se zbytky původního antického města na návrší, zvaném Akropolis. V Lindosu spojíte poznání historie s poznáním současného místního folklóru.

G7J58072 zdroj: Greece Tours

Tip: Z Rhodosu můžete podniknout také romantické lodní výlety na okolní ostrovy Symi nebo Kos, anebo do nedalekého Turecka.

Zdroje:
Greece Tours

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma