Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

L’Oréal Paris vsadilo na mládí a jako novou tvář vybralo Leilu Bekhti

L’Oréal Paris vsadilo na mládí a jako novou tvář vybralo Leilu Bekhti
zdroj: tisková zpráva

Leila Bekhti, vycházející hvězda francouzské kinematografie, právě získala ocenění Cesar 2011 v kategorii Ženský objev. Tato oslnivá a odvážná herečka se nyní stává součástí rodiny L’Oréal Paris coby její nová tvář.

„Leilina krása je uhrančivá a zároveň dojímá. Její charizma a silná osobnost z ní dělají skvělou ambasadorku L’Oréal,” říká Cyril Chapuy, Global Brand President značky L’Oréal Paris.

Sen  z mládí

„Výrobky L’Oréal a jejich reklamy byly součástí mého života už od mého raného mládí. Dostat se do tohoto týmu snů a mít šanci po svém říct „Protože Vy za to stojíte” – to je prostě úžasné,” dodává Leila Bekhti.

Filmová kariéra Leily Bekhti začala vlastně náhodou – před kameru se poprvé dostala díky Kim Shapiron ve filmu Sheitan v roce 2005, kde hrála po boku Vincenta Cassela.

Její výkon byl přesvědčivý a brzy dostala role v dalších snímcích. V témže roce obsadila také roli Leily v televizním filmu Harkis a o rok později, v roce 2006, ztvárnila roli Zarky ve filmu Paříži, miluji Tě. Tento rok dostala roli mimo jiné také ve filmu Mauvaise Foi.

Dcera  bandity

Období let 2008 a 2009 bylo pro její kariéru zlomové, jelikož získala dvě vedlejší role: dceru bandity ve filmu Mesrine režiséra Jeana Françoise Richeta a roli Djamily ve filmu Prorok Jacquese Audiarda. Tento snímek obdržel několik cen Cesar a uvedl herečku na rudý koberec filmového festivalu v Cannes v roce 2009.

V roce 2009 se setkala s Géraldine Nakache, která přímo pro ni napsala roli ve svém prvním celovečerním filmu Tout Ce Qui Brille. Bekhti tu zazářila a získala si srdce francouzského publika.

Za tuto roli na ni čekalo filmové ocenění Ženský objev Cesar 2011. I to může být jasným důkazem, že filmová branže ocenila její talent. Aktuálně Leila zazářila v La Source des Femmes, novém filmu Radu Mihaileanua (režiséra Live and Become, Le Concert), který je uváděn na 64. filmovém festivalu v Cannes.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma