Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Kapitán Mareš opět ve svém živlu: Užíval si s modelkami

Kapitán Mareš opět ve svém živlu: Užíval si s modelkami
zdroj: Profimedia

Vypadá to, že Leoš Mareš našel další ze způsobů, jak upoutat pozornost opačného pohlaví. Porsche vyměnil za luxusní loď a jako kapitán brázdil vody Vltavy. Tomu by neodolala žádná, takže ani krásné modelky, které Leoše na palubě doprovázely.

„Jakýkoliv pohyb na lodi pro mě zavání romantikou a je absolutním únikem od reality,“ řekl moderátor, který by si se svým bankovním kontem mohl motorovou loď z fleku dovolit.„Ještě mě nenapadlo si koupit loď,“ přiznal.

„Je to pro mě něco vyššího. Než jdete na loď, musíte se zout, a to už charakterizuje výjimečnost toho místa,“ nadšeně popisoval Mareš.

Obrázek zdroj: Profimedia

Hystericky poskakovala po palubě

O tom, že projížďka nebyla jen rekreační, ale řádně dravá a dramatická, svědčily úzkostlivé a bojácné výkřiky Ivety Lutovské, Jitky Válkové a Kateřiny Sokolové, která s loděmi nemá zrovna nejlepší zkušenosti.

Na dovolené v Chorvatsku totiž zažila velmi krušné chvilky, a to při kotvení. „V přístavu kamarád kapitán vyskočil spolu s ostatními z lodi, aby ji uvázali. Z břehu na mě zavolal, abych vypnula motor. Rozuměla jsem jen matně a zavolala jsem na něj: To je tahle páčka? Kamarád, který mě asi v tu chvíli špatně slyšel, přitakal. Byla to zpátečka,“ vysvětlovala modelka.

„Začala jsem hystericky poskakovat po palubě. Lidé, kteří tu komedii sledovali z blízké pláže, se určitě moc dobře bavili. Naštěstí se kamarádovi povedlo na jedoucí loď naskočit a pomoci mi ji zakotvit,“ skončila vyprávění s dobrým koncem Sokolová.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma