Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Jednoduchá cesta k čistému nádobí

Jednoduchá cesta k čistému nádobí
zdroj: tisková zpráva

I k vám se určitě dostala informace, že nádobí umyté v myčce nikdy nebude tak čisté, jako když ho umyjete ručně. Pouze tak jej údajně ochráníte před zničením a bude to zajisté i rychlejší než čekat, až nádobí umyje myčka. Jsou však všechny tyto informace zaručeně pravdivé? Zcela určitě ne. Nejjednodušší cestou k perfektně čistému nádobí jsou totiž mýty opředené automatické myčky. Pouze ty vám ve skutečnosti pomohou ušetřit čas i peníze a vaše nádobí bude vždy čisté a připravené ke stolování.

Myčka versus dřez

Umývání stejného množství nádobí, které se vejde do jedné myčky, nám zabere jednu hodinu a průměrně při tom spotřebujeme 49 litrů teplé vody. Naložení a vyložení nádobí z myčky přitom zabere jen devět minut a na stejné množství nádobí spotřebujeme v průměru dvanáct litrů vody. Díky myčce tak dokážeme ušetřit až čtyři hodiny času týdně a až 37 litrů vody při jednom mytí.

5-Handwashing-VS-Dishwashing zdroj: tisková zpráva

Efekt zaručen

Přípravky na mytí nádobí v myčce jsou dnes mnohem účinnější než klasické přípravky určené k ručnímu mytí. Kvalitní čisticí přípravky do myčky, jako například tablety Finish All in One Max zabezpečí nádobí dokonalou čistotu a lesk bez nutnosti jeho oplachování před vložením do myčky. Navíc sušení probíhá díky zbytkovému teplu, které se v myčce naakumuluje při posledním přemytí nádobí, a nezanechává tak žádné šmouhy na skle.

Snadná péče

Pokud si myslíte, že automatická myčka nádobí vyžaduje složitou péči, jste na omylu. Stačí používat kvalitní přípravky, které to udělají za vás. Jednoduše je vložíte do prázdné myčky a zapnete umývací cyklus. Nejlepších výsledků dosáhnete například použitím čističe myčky nádobí Finish, který bezpečně a efektivně rozkládá a odstraňuje nános vodního kamene a jiné nečistoty.

5-The-fastest-ways-to-load-a-dishwasher zdroj: tisková zpráva

Šest měsíců zdarma nebo 1 000 Kč

Pokud se rozhodujete o malé renovaci kuchyně či zařizujete nový byt a uvažujete o koupi nové myčky, máte teď navíc šanci získat tablety do myčky Finish All in One Max na šest měsíců zdarma nebo bonus v hodnotě 1 000 Kč! Stačí, když si koupíte jakoukoli automatickou myčku nádobí značky Bosch a zadáte potřebné údaje na stránce http://www.bosch-home.com/cz/akce/boschfinish.html. Prvních 600 zaregistrovaných získá bonus v hodnotě 1000 Kč, každý další, až do ukončení soutěže, pak obdrží balíček přípravků do myčky nádobí na šest měsíců zdarma.

*Pravidla soutěže najdete zde.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,360 23,540
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma