Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Gotické stvoření s hlasem Pavarottiho okouzlilo svět

Gotické stvoření s hlasem Pavarottiho okouzlilo svět
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Diváci americké verze světoznámé soutěže "Got talent" zůstali minulý týden v naprostém úžasu poté, co svoje pěvecké umění předvedl mladý Andrew de Leon. Mladý gotik zazpíval část z opery Gianni Schicchi od Giacoma Pucciniho a všechny přítomné okamžitě zvedl ze židle.

Teprve devatenáctiletý mladík působil již na konkurzech zvláštním dojmem. Nosil zásadně jen černé oblečení, světle modré kontaktní čočky a tmavý oční make-up. Sám přiznal, že je velkým fanouškem pro mnohé šíleného rockera Marilyna Mansona.

Chvíli před výstupem se svěřil moderátorovi soutěže Nicku Cannonovi, že nikdy nezpíval pro nikoho jiného než pro členy své rodiny. Takže když se mladý Andrew objevil na scéně, nikdo od evidentně nervózního zpěváka nečekal žádný extra výkon.

Ovšem v momentě, kdy extravagantní talent začal zpívat, bylo jasné, že jde o "velkého" umělce. Všem třem porotcům v reakci na to, co slyšeli, tzv. spadla brada a publikum začalo šílet. Během pár vteřin si Andrew mohl vychutnat potlesk ve stoje od všech v sále.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma