Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Fitness móda podzim/zima 2009

Fitness móda podzim/zima 2009
zdroj: tisková zpráva

Kolekce podzim/zima 2009 modelové řady PUMA Women nachází inspiraci v žensky přitažlivé bojovnice z tělocvičny.

Celá kolekce je prodchnuta boxerskými detaily a inspirací vzpěračským pásem: křížové řemínky připomínají boxerské bandáže a lemování je velmi zvýrazněné. Tyto bezpečnostní detaily a materiály nikterak nepotlačují ženskost, spíše ji zdůrazňují. 3 x TIP TP Halter Tank Top je dokonalé tílko do tělocvičny. Chytrý, stylový a funkční systém kontroly vlhkosti U.S.P odvádí veškerou vlhkost tak, aby se rychle odpařovala a tělo bylo stále v pohodě. Strečové materiály dávají pohybu elastičnost a volnost. Vnitřní podprsenka poskytuje větší podporu a pohodlí a síťovaná vložka zlepšuje cirkulaci vzduchu a pocit osobního komfortu. Jemný pásek se zadním spojením působí velmi žensky. Tak do toho! Buďte nejlepší z celé tělocvičny! Trikot TP 7/8 je určen k modernímu cvičení a byl navržen s ohledem na tvary ženského těla. Véčkový pás sleduje linii bříška, lépe sedí a pohodlněji se nosí. Zdrhovadlo umožňuje snazší stahování kalhot. Do vnitřní kapsy se bezpečně uloží klíče, průkazka nebo mobil. Letos na podzim všechny knokautujte v bundě a pletených kalhotách FL. Bunda FL je ze strečových materiálů pro větší volnost pohybu. Díky zdůrazněné siluetě a posuvnému D kroužku oděv velmi dobře padne. Pletené kalhoty FL mají měkký pas se stahovací šňůrkou, aby dobře seděly a pohodlně se nosily. Zužující se nohavice jsou nabírané jako u boxerek pro snadné a pohodlné nošení a volnost pohybu při bojových výkopech.
TIPY Z INTERNETU www.aerobic.cz Kalendář cvičebních akcí v celé ČR, rady odborníků, soutěže www.aerobicfest.cz Přijďte si do Ostravy zacvičit s našimi předními českými lektory, kteří zaručeně nezklamou a zcela jistě vykouzlí úsměv na vaší tváři. Již 17. října! Lenka Velínská a Roman Ondrášek, Iva Mojžíšková, Lukáš Kolek a Honza Jaroš www.mojekondice.cz Jedinečné komplexní poradenství v oblasti diagnostiky, treninku a výživy, které provozují mistři světa ve sportovním aerobiku - David Holzer a Jakub Strakoš. Využijte možnosti balíčku služeb za zvýhodněné ceny!
Víte, že... • PUMA® je jednou z předních světových sportlifestylových společností, která navrhuje a vyvíjí obuv, oděvy a doplňky. Ve své činnosti se snaží pomáhat světu podporou míru, tvůrčího ducha a udržitelnosti podle metodologie SAFE. Ve svých rozhodnutích a jednání se řídí hodnotami spravedlnosti, poctivosti a pozitivního a tvůrčího myšlení. • PUMA začíná sportem a končí módou. Její funkční a lifestylové produkty spadají do kategorií, jako je fotbal, běh, motorsport, golf a yachting. Značka Black je výsledkem partnerské spolupráce s uznávanými návrháři, jako je Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara a Sergio Rossi. Skupina PUMA vlastní značky PUMA, Tretorn a Hussein Chalayan. • Společnost PUMA, která byla založená v roce 1948, dodává své výrobky do více než 120 států, zaměstnává celosvětově více než 9000 lidí a má ústředí v německém Herzogenaurachu, Bostonu, Londýně a Hong Kongu.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,280
USD 23,460 23,640
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma