Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Ewan McGregor: Herectví není práce pro chlapa

Ewan McGregor: Herectví není práce pro chlapa
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Herec Ewan McGregor má pocit, že v porovnání se svým bratrem nedělá práci hodnou muže. Hvězda Trainspottingu, Hvězdných válek či Moulin Rouge si vedle staršího bratra Colina, který je stíhacím pilotem RAF, prý připadá zženštile.

"Těžko by šly vymyslet dvě rozdílnější profese než ty naše. Jednou mě vzal na let svým Tornadem a nic takového jsem do té doby nezažil. Je to tak mužné, pravá práce pro chlapa. Létá rychlostí 800 km v hodině 60 metrů nad zemí. Neuvěřitelné. A já si zatím na živobytí vydělávám tím, že nosím make-up," svěřil se časopisu Sunday Telegraph Magazine Ewan McGregor.

Ve filmu Moulin Rouge svým zpěvem nadchl nejen diváky, ale i odbornou veřejnost.


V dospívání k o rok staršímu bratrovi údajně cítil rivalitu, ale teď jsou si velmi blízcí. "Mám ho hrozně rád," uvedl sympatický Skot. Na škole na bratra však trochu žárlil.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

"Neprali jsme se. Ale, no, Colin byl akademický a sportovní typ zároveň. Byl kapitánem ragbyového i kriketového týmu, což byly ve škole skutečně důležité věci. Hudba a studium umění, ty věci, které zajímaly mě, ty byly naproti tomu považovány za ztrátu času. Zkrátka a dobře, jsme rozdílní ve všech směrech," prohlásil herec.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,160 23,340
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma