Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Články autora

Lucie Hyblerová

Celebrity

Je změna vždy k lepšímu? Celebrity, které radikálně změnily barvu vlasů

Lucie Hyblerová 1. 4. 2014
Říká se, že žena po rozchodu a s následným příchodem nového partnera mění střih účesu nebo barvu vlasů. Nebudeme dedukovat, zda je na tomto tvrzení něco pravdivého, ale zaměříme se na to, zda právě změna barvy vlasů jejich majitelkám dopomohla k větším půvabům. Co myslíte?
Zdraví

Měsíček lékařský dělá s lidským tělem divy. Hojí, léčí i krásně vypadá

Lucie Hyblerová 1. 4. 2014
Měsíček lékařský je pozitivní rostlinka už na první pohled. Jeho účinky na lidské zdraví jsou také více než pozitivní. Jeho název v tomto případě naplňuje v reálu beze zbytku svůj význam.  
Kultura

Ironický pohled na českou povahu v divadelní adaptaci knihy Gottland

Lucie Hyblerová 31. 3. 2014
Když polský novinář Mariusz Szczygieł vydal roku 2007 knihu o Čechách a Češích, jistě netušil, jak ohromující bude mít jeho snažení úspěch. Kniha s názvem Gottland se u nás dočkala už desátého dotisku, což je v českých poměrech zcela nadstandardní. I přes to, že jsou v ní Češi vypodobňováni leckdy ironicky a ne příliš v lichotivém světle, je stále o téma češství pohledem novináře - člověka z venku obrovský zájem.
Kuriozity

Nejnechutnější jídla na světě aneb co všechno je schopen člověk sníst

Lucie Hyblerová 31. 3. 2014
Následující řádky jsou opravdu pro silné žaludky. I když bude řeč o jídle, nečekejte žádné delikatesy, teda pokud nepatříte do kategorie tzv. extrémních strávníků.
Zdraví

Makadamové ořechy - nesmírně zdravé a chutné pokušení!

Lucie Hyblerová 29. 3. 2014
Makadamový ořech patří k nepříliš rozšířeným ořechům na českém trhu. Někteří o něm neslyšeli a ti, kteří ho znají, tak si ho zpravidla pamatují kvůli jeho bezkonkurenčně nejvyšší ceně mezi ořechovými plody. Proč si ho ale pamatovat z jiného důvodu?
Móda

Sarah Jessica Parker určuje módní trendy už přes dvacet let

Lucie Hyblerová 29. 3. 2014
Herečku Sarah Jessicu Parker není třeba dlouze představovat. Do hvězdných výšek se dostala ztvárněním dnes již legendární role slavné sloupkařky Carrie v seriálu Sex ve městě. Sarah stejně jako její seriálová postava miluje módu a trendy, dokonce je označována za tu, která trendy sama určuje. Její styl je každopádně nepřehlédnutelný a není tzv. pro každého. Sarah zkrátka není žádná šedá myš. Omrkněte, jak se její módní vkus od 90. let vypiloval!
Móda

Nejen ženy chtějí vypadat dobře.. Oscaroví fešáci!

Lucie Hyblerová 4. 3. 2014
V předešlém fotoreportu jsme se zaměřili na ženy, které se svými outfity na předávání Oscarů "blýskly". Bylo by nespravedlivé pominout, že letošní ceremoniál nezůstali pozadu ani přítomní pánové. Nechyběla mužská elegance a šarm. Vyberte si i Vy svého favorita..
Kultura

Legendární člen Rolling Stones a jeho život prošpikovaný drogami na divadelních prknech

Lucie Hyblerová 3. 3. 2014
Divadelní hra Brian pojednává o životě jednoho z členů legendárních Rolling Stones. Je na prknech Dejvického divadla reprízovaná již druhým rokem. Její režisér Miroslav Krobot obdržel za text k inscenaci cenu Alfréda Radoka za poprvé uvedenou českou hru. Dále byl také nominován za režii na Cenu Divadelních novin v sezoně 2012/2013.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma