Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Škola pro klauny aneb Cirkus na Nové Scéně

Škola pro klauny aneb Cirkus na Nové Scéně
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Cirkus je svět sám pro sebe, tajemný, záhadný a zároveň trochu nebezpečný, ale hlavně moc zábavný… Které dítě by neloudilo : „ Tati, mami pojďme se podívat do cirkusu…“ ? Láká je nebezpečí, napětí, humor… a ten především.

Všichni se přece chceme bavit. Setkat se a hrát si s těmi podivnými bytostmi, které v cirkuse potkáme a nemůžeme si na ně sáhnout. Každé dítě aspoň v koutku duše zatouží umět to co v cirkuse vidí, anebo si to rovnou vyzkoušet. Škola pro klauny je to pravé místo kde se může každý stát artistou...Stát se žonglérem, drezérem, tanečnicí na tyči, silákem anebo jiným artistou je možné, když podáte ruku zvláštním bytostem, které jinde než v Cirkuse nepotkáte.

Děti se nudit nebudou

Jsou zábavní, tajemní, živí, vynalézaví, upřímní. Mají rádi děti a cirkus a hlavně děti v Cirkuse.  Že nevíte kdo to je? Aaale víte…Jsou to klauni. Jmenují se Cipollini, Fagiolina, Tomatino a Kukuroo a nezkazí žádnou legraci. Protože nesnášejí nudu a nečinnost naučí děti všemožným kouskům a trikům a …

Ale to už neprozradíme. Možná jenom to, že kdo jednou zažije ten pocit jaké to je pobavit a potěšit ostatní kamarády už nikdy nepřestane. V to pevně věříme a proto, se na všechny děti, už teď těšíme.

Další z řady odpoledních představení ve foyer Nové scény. Interaktivní Škola pro klauny je představení, u kterého se děti nudit nebudou – BUDOU V NĚM ÚČINKOVAT.

ŠKOLA PRO KLAUNY | 9.10. | 14:00

Nová scéna ND – Horní foyer

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma